About

Riippumaton Media

Sananvapauden, yksilönvapauden ja vapaan uutisoinnin puolesta.

Riippumatonmedia.com puolustaa uskonnon, erilaisten doktriinien ja ahdasmielisten kulttien ja kulttuureiden uhreja.

Vastustamme rasismia ja vähemmistöjen syrjintää.

Riippumatonmedia.com on erityisesti sorrettujen naisten ja tyttöjen asialla. Emme hyväksy naisten ja tyttöjen väheksymistä, alistamista tai väkivaltaa heitä kohtaan missään muodossa, millään perusteella.

Riippumaton Media haluaa kertoa Suomen kansalle totuuden asioista, joita valtamedia kiertää kuin kissa kuumaa puuroa!

Jos haluat tukea toimintaa, kaikki apu on tervetullutta. Olen työtön, peruspäivärahan varassa elävä yksinhuoltajaisä ja vastaan yksin kaikesta kirjoittamisesta, sekä sivuston teknisestä ja muusta ylläpidosta. Mikäli haluat lahjoittaa, niin klikkaa keltaista ¨donate¨ nappia. Klik klik, tack tack!  Thank you! KIITOS!

 

Yhteystiedot:

riippumatonmedia@gmail.com

5 vastausta artikkeliin “About”

 1. Tarja Halonen sanoi juuri samaa: ¨Jos haluaa kritisoida niin pitää näyttää naamansa, Siinä voisi tulla mielenkiintoisia tilanteita maitokaupassa.¨ Tällainen maitokauppatilannehan jo sattui viime tammikuussa Pariisissa kun muslimimies hyökkäsi rynnäkkökiväärin kanssa maitokauppaan ja kysyi ihmisiltä heidän uskontoaan ja teurasti sitten kaikki jotka sanoivat olevansa juutalaisia. Eli murhasi heidät koska he edustivat eri uskontoa kuin hyökkääjä. Tarja Halosen lausunto sisältää tämän premissin väkivallan uhasta ja on siten todella törkeä ja vaarallinen lausunto ja pyrkimys sensuroida yhteiskuntakritiikkiä väkivallalla uhkaamalla.

  Tykkää

 2. Ei ole joidenkin uteliaisuudella mitään rajaa. Miten se henkilö, joka suojelee perhettään voi olla vastuussa, jos vainoaja erehtyy hyökkäämään väärien ihmisten kimppuun. Kummallista logiikkaa.

  Tykkää

 3. Meillä Suomessa on todella monta esimerkkiä esim. poliitikoita ja kaikenmaailman dosentteja ja tutkijoita, jotka omalla naamallaan valehtelevat meille päivittäin tv:ssa, ja tietenkin ylen toimittajat ja
  valtalehdet.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.

Sananvapauden, yksilönvapauden ja vapaan uutisoinnin puolesta.