Ruotsalaisen kulttuurin helmiä

Teatterikappale ¨Jihadisti¨ pyrkii inhimillistämään terroristimurhaajat.

Göteborgin kaupunginteatterin näytelmä pyrkii maalaamaan inhimillisen kuvan terroristeista ja murhaajista.

Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Johan Gry: ¨Tarkoitus on inhimillistää terroristit, niin sanoakseni, ja uskaltaa tehdä se, ja sanoa että terroristi on ihmisolento. Jos emme uskalla sanoa sitä, me epäinhimillistämme terroristin samalla tavalla kuin hän epäinhimillistää uhrinsa. Jos emme pyri ymmärtämään tätä ihmistä, emme voi tehdä mitään perusongelmillekaan.¨

Onko kyse islamilaisen terrorismin ja murhanhimon normalisoinnista osana ¨tavallista¨ yhteiskuntaa yrittämällä herättää yleisön sympatioita lasten raiskaajia, orjakauppiaita ja murhaajia kohtaan?

Tässä ei sinänsä liene mitään uutta. Poliittinen korrektius alkoi aluksi vaikuttaa muslimien ja islamin arvostelun paheksunnalla ja on päätynyt islamilaisen raiskauskulttuurin ja terrorismin suoranaiseen suojeluun ja ihannointiin. Ruotsin feministihallitus ja media ovat näissä asioissa etunenässä. Tuhannen ja yhden yön poliittinen korrektius ja kulttuurimarxismi ovat saavuttaneet kulttuuriterrorismin tason. Pitääkö terroristeja ymmärtää? Pitääkö kiduttajia ja orjakauppiaita ihailla?

Mitä tulemme näkemään seuraavaksi? Sananvapauden rajoituksia? Islamin ideologiaa arvostelevia henkilöitä tuomittuna sakkoihin tai vankeuteen Suomessakin?

Suojelupoliisin mukaan Suomessa on useita satoja vaarallisia ja radikaaleja muslimeita. (arvio vaikuttaa vähättelevältä) Milloin näemme ensimmäisen terroristeja tai raiskaajia ¨ymmärtävän¨ja ihailevan teatteriesityksen Suomessa?

Marraskuussa 2015 Pariisin valtavan verilöylyn jälkeen presidentti Niinistö sanoi: ¨Barbaareja ei pidä suvaita.¨ On yllättävää, että hän on kuitenkin edelleen vapaalla jalalla.

Yksi ajatus artikkelista “Ruotsalaisen kulttuurin helmiä”

  1. V1du noi on sekasi noi ruotsalaiset. Kaikelle paskalle halutaan inhimmilliset kasvot.

    Ruotsi kyllä vajoo ja Suomi sen perässä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s