Laajempi otanta islamilaiseen maahanmuuttoon suhtautumisesta: Tulokset

Näe mielipiteesi ja mitä muut ajattelevat. Tyypillisiä valtion rahoittamien tutkimuslaitosten ja valtamedian kyselyjä laajempi osanotto: Noin 4000 ilmoitti kantansa.

Riippumaton Media teki kyselyn, pohjautuen Donald Trumpin ajamaan tavoitteeseen porttikiellosta islamilaisesta maailmasta tulevalle maahanmuutolle, kunnes ¨islamiin liittyvät ongelmat saadaan ratkaistua.¨ Trump kohtasi paljon kritiikkiä ja rasisimisyytöksiä ehdotuksestaan. Riippumaton Media pitää Trumpin ajatusta järkevänä. Vaikuttaa siltä, että valtaosa otantaan osallistuneista on samaa mieltä, rasisti- fasisti- ja basistisyytöksistä huolimatta ja kansalaisrohkeutta osoittaen.

Tavallisesti ¨virallisten tahojen¨kuten valtion tahot ja valtamedian otannat sisältävät  noin 1000-2000 mielipiteensä kertojaa. Riippumaton Media omaa laajan lukijakunnan, joka mahdollistaa laajan otannan. Tähän kyselyyn osallistui noin 4000 suomalaista. Lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille! Voimme oikeasti vaikuttaa asioihin yhdessä. Se onkin velvollisuutemme!

poll

Tulokset:

Pitääkö Euroopan sulkea rajansa islamilaisista maista tulevilta, kunnes islamiin liittyvät ongelmat ja epäselvyydet saadaan ratkaistua?

 1. Kannatan porttikieltoa islamilaisista maista tuleville. Moniraiskauskulttuurisuus saa nyt riittää. 3653 ääntä, eli noin 96% äänistä.
 2. Haluan että rajat pidetään auki kaikille, 103 ääntä, eli noin 3% äänistä
 3. Yhdentekevää. 33 ääntä, eli noin 1% äänistä.

 

Erityishuomio artikkelin kuvasta. Kuvassa olevat irakilaiset ovat juuri äänestäneet, siksi sormissa on mustemerkki. Hyvä! Meidän pitää tukea kaikin tavoin Lähi-Idän valtioiden mahdollista demokraattista, sekulaarisen yhteiskunnan muodostumista lähivuosikymmeninä ja alueen kansojen mahdollisuuksia ratkaista vuosisataiset ongelmansa löytäen ratkaisuja islamilaiseen kulttuuriin ja uskontoon liittyviin ristiriitoihin sen yhteensopimattomuudessa muiden kulttuurien ja uskontojen kanssa. Kaikki Eurooppaan ja muualle maailmaan suuntautuvat aggressiot ja kansainliikkeet tulee kuitenkin lopettaa ja rauhanomaisen yhteiselon halukkuudelle tulee esittää vankat tositteet. Kansainvälinen yhteisö voi sitten tehdä päätöksensä näihin lupauksiin ja toimintaan perustuen, tulevien vuosien harkinnassaan. Tärkeintä juuri nyt, on saada islamin uskonnon ja kulttuurin vihamielisyys kaikkia muita uskontoja ja kansoja kohtaan loppumaan välittömästi. Ei ole olemassa mitään tekosyytä, miksi jokin uskonto saisi harjoittaa vihamielisyyttä, väkivaltaa ja terrorismia muuta maailmaa kohtaan.

14 vastausta artikkeliin “Laajempi otanta islamilaiseen maahanmuuttoon suhtautumisesta: Tulokset”

 1. Eletään ihmeellistä aikaa kun riippumatto saattaa perustaa wordpressiin blogin ja kutsua sitä mediaksi. Kyllähän se on mediaa sanan laajimmassa merkityksessä, mutta media-sanaan liitetään usein myös jonkinlainen uskottavuuden merkitys, joka tältä surkealta yritykseltä puuttuu täysin.

  Tuossa kyselyssä ei ole yhtäkään vastausaihtoehtoa kenellekkään muulle kuin tällä sivulla käyville nuiville, eikä siihen muita vastaajia olekaan, kuten tekijä hyvin tietää. Sen sijaan eimerkiksi Ylen ja Helsingin Sanomien galluppeihin vastaa tutkitusti laaja kirjo sijainnista tai poliittisesta kannasta riippumatta, mistä johtuen niiden tulokset ovat pienehkölläkin otannalla verrattain luotettavia.

  Tämä bloggaus paljastaa lähinnä sen tekijän idiotian syvyyden.

  Tykkää

 2. nimim. ”Hei
  en ole sivuston ”vakilukija”, satunnainen selailija ainoastaan, mutta väitteesi tuntuu kummalta. Teksti ja viimeinen virke varsinkin paljastaa sinun asenteesi, sidonnaisuutesi. On tervettä kritisoida, mutta tee se tasapuolisesti faktoihin perustuen.

  Onko sinulla faktaa väitteellesi ”…Ylen ja Helsingin Sanomien galluppeihin vastaa t u t k i t u s t i laaja kirjo sijainnista tai poliittisesta kannasta riippumatta…” ?, tai oletko joskus nähnyt gallupin missä ilmoitetaan osallistujien sidonnaisuudet ?

  Gallupien yhteydessä ei esitetä vastaajien sijaintia tai poliittista kantaa, ne ovat satunnaisotoksella tehtyjä ns. ”tutkimuksia”. Ylen ja HS:n galluppien taso/luotettavuus on tiedossa ja ei niissä esitetä vastaajien sidonnaisuuksia, kuten ei muissakaan ns. ”gallupeissa”, pelkkää mielen manipulointia.

  Tykkää

 3. No nyt todellinen tyhmyys tuli esiin. Totaalista idiotismia! Ei hallita edes alkeellisia tieteellisiä tapoja. Kysely on täysin luokaton, eikä täytä millään tavoin mitään totuuteen pyrkivää metodia suhteessa alkuperäiseen kysymykseen ja tutkimusongelmaan. Kyselynne ei ole sellainen, joka antaisi rehellistä ja totuudelista kuvaa. Se on arvolatautunut ja erittäin subjektiivinen. Ehkä niitä kouluja olisi kannattanut käydä. Typeryyden ylistystä moinen, valitettavasti.

  Tykkää

 4. ISLAM PITÄÄ KIELTÄÄ KOKO MAAPALLOLLA ON IHMISYYTTÄ VASTAAN KULTTUURI ISLAMIA EI HALUTA MIHINKÄÄN MAAHAN KUN ISLAM HALUAA TUHOTA KAIKKI MUUT KULTTUURIT JA KORAANI JOTA LUKEVAT ON SEKSIHULLUN KIRJOITTAMA JOKA KEHOTTAA SEKSIORJIIN JOSSA RAISKAAVAT PIKKUTYTTÖJÄ JA JOS EIVÄT HALUA SEKSIORJAKSI POLTETAAN ELÄVÄLTÄ TAI RISTIINNAULITAAN TAI MURHATAAN KATKAISEMALLA PÄÄ TAI AJAMALLA TANKILLA PÄÄLLE JA VAUVVATKAAN EI SÄÄSTY NE RAISKATAAN TAI KÄYTETÄÄN POMMINA JA VAIMO KUN KUOLEE MIES SYÖ VAIMON JA ELÄIMIÄ RAISKATAAN JA VAIMOA SAA HAKATA KUN SILTÄ TUNTUU JA VAIMOT HAKKAA LAPSIA HEITTELEVÄT NIITÄ KUN RÄSYNUKKEA PITKIN SEINIÄ JA LATTIOITA JA HAKKAAVAT NAAMAA MONILLA ISKUILLA JA ISKEVÄT KEPILLÄ JALKOJA VIATTOMIA LAPSIA EI TÄMMÖSTÄ KULTTUURIA VOI KUKAAN HYVÄKSYÄ SE ON IHMISYYTTÄ VASTAAN SE PITÄÄ LOPETTAA KOKO MAAPALLOLLA JOKA MAASSA VÄLITTÖMÄSTI . TERVEISIN MALKKI RAIJA SUOMESTA KUOPION KAUPUNGISTA TÄSSÄ PUH. 045-6141855

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s