Leikkasivat kurkun ja murskasivat pään kivellä: Ei rangaistusta

Pakolaistaustaiset kurkunleikkaajat vapaaksi.

65-vuotias ruotsalaismies murhattiin raa’asti kotonaan Varbergissä, viime kesänä. Tekijöinä kaksi poikaa, jotka väittävät olevansa 14-vuotiaita. Rikosvastuullisuusikä on kuitenkin Ruotissa 15, joten pojat vapautettiin.

Pojat murtautuivat taloon ja etsivät arvoesineitä ja tuhosivat irtaimistoa. Pojat varastivat rahaa, koruja, takkeja, tupakkaa ja ruokaa. Pojat yrittivät myös varastaa pihasta Subaru Forrester maasturin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja pojat rikkoivat auton. Talon 65-vuotias omistaja kuitenkin oli talossa nukkumassa. Pojat löivät miestä teräaseella päähän, selkään ja jalkaan. Sitten he leikkasivat hänen kurkkunsa. Tämän jälkeen he murskasivat miehen pään suurella kivellä ja mies kuoli vammoista aiheutuneeseen verenhukkaan.

Turvakameran video näyttää pojat myöhemmin ostamassa jäätelöä ja limonadia miehen säästöpossusta varastamillaan rahoilla.

Toinen poika on irakilaistaustainen ja tullut Ruotsiin Syyrian kautta. Toisen pojan henkilöllisyys on pidetty salassa. (Syyrialaiset saavat automaattisesti pysyvän oleskeluluvan Ruotsiin. Lat. huom.)

Poikien alaikäisyys estää rangaistukset. Tämän sijaan Varbergin käräjäoikeus kuitenkin on noudattanut ns. todistemenettelyä, jossa tutkitaan poikien syyllisyys murhaan. Oikeus ei kuitenkaan pystynyt päättelemään kumpi pojista oli tehnyt kuolemaan johtavan kurkun leikkaamisen, joten oikeus katsoi, että syytteet eivät tulleet toteen näytetyiksi.

Pojat itse ovat tunnustaneet koti-invaasion mutta kieltäneet syyllistyneensä murhaan.

Koti-invaasiot ja hyökkäykset vanhuksia vastaan ovat lisääntyvä ja Euroopassa aiemmin vähemmän tunnettu rikoksen muoto. Kuten kaikissa raaoissa väkivaltarikoksissa, tekijöiden enemmistö on ulkomaalaistaustaisia.

 

(Friatider 1 ja 2 )

Mainokset

11 vastausta artikkeliin “Leikkasivat kurkun ja murskasivat pään kivellä: Ei rangaistusta”

 1. Uskomatonta! Ruotsalaiset ei enää uskalla edes tuomita matuja. Se maa on nyt menetetty hiekkaneekereille lopullisesti. Kaiken lisäksi ne uskoi apinoiden puheet alaikäisyydestä.

  Tykkää

 2. Mädätys on todella syvällä se on levinnyt yhteiskunnan kaikkiin osiin ruotsissa.Unelma on muuttunut painajaiseksi.Epäilen sisällissotaa ruotsiin jossakin vaiheessa.Poliitikkojen murhaaminen alkaa lähiaikoina.

  Tykkää

  1. Tuota politikkojen listimistä olen pähkäillyt itsekin, siis että pian alkaa kansalaisilla olla mitta täynnä tätä mokutusta. Itse ”enneustin” että merkel tullaan salamurhaamaan tämän vuoden puolella ja siitä se sitten lähtee.Aseita yritetään kieltää mutta niitä nyt liikkuu niin paljon pimeillä markkinoilla että se on mahdoton tehtävä. Jossain on se piste milloin kaikki purkautuu vitunmoisella väkivallalla jos ns. viranomaiset katsovat sormien läpi matujen tekemiä rikoksia. Tämä on relalismia, ei satua punahilkasta kuten joku suomalainen islamitukija taannoin ilmaisi terrorismista.

   Tykkää

 3. Rikastus se etenee Ruotsissa kovaa vauhtia. Minä vaan en oo vieläkään hoksannu mikä se rikkaus on näissä jutuissa.

  Tykkää

 4. VÄHINTÄÄN MIEISAIRAALAAN TAPPAJAT. OLKOOT MINKÄ IKÄISIÄ TAHANSA. LAPSESTA ASTI OPETTAVAT TAPPAMAAN TOISINAJATTELEVIA. ISLAM ON PAHIN HULLUUS MAAILMASSA. IDIOOTIN NS.PROFEETAN SAATANALLINEN KEKSINTÖ. KORAANI ON PELKKÄÄ SAASTAA TÄYNNÄ. EI TARVITA SUOMESSA.ISLAM PITÄÄ LAILLA KIELTÄÄ EUROOPASSA. MILLOIN HERÄÄ SUOMEN HALLITUSHERRAT?

  Tykkää

 5. Suomessa on menossa jo samanhenkinen meininki! En ymmärrä parhaimmallakaan mielikuvituksellani, mikä aiheuttaa tuomioistuimien hyysäämisen esim raiskauksista? Jollei, joku ”mind-control trigger”, lääke, kahvi, ohjelmointi, raha……(CIA, pankkiirieliitin juoksupoika)

  Tykkää

 6. Ei ainakaan Suomessa tämmöisen teon jälkeen alaikäinen vapaana kulje. Suomessa vakaviin rikoksiin syyllistynyt alaikäinen passitetaan pakkohoito määräyksellä yleensä pitkään sairaala hoitoon. Ja rikosoikeudellinen korvausvastuu koskee myös alaikäisiä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s