Leikkasivat kurkun ja murskasivat pään kivellä: Ei rangaistusta

Pakolaistaustaiset kurkunleikkaajat vapaaksi.

65-vuotias ruotsalaismies murhattiin raa’asti kotonaan Varbergissä, viime kesänä. Tekijöinä kaksi poikaa, jotka väittävät olevansa 14-vuotiaita. Rikosvastuullisuusikä on kuitenkin Ruotissa 15, joten pojat vapautettiin.

Pojat murtautuivat taloon ja etsivät arvoesineitä ja tuhosivat irtaimistoa. Pojat varastivat rahaa, koruja, takkeja, tupakkaa ja ruokaa. Pojat yrittivät myös varastaa pihasta Subaru Forrester maasturin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja pojat rikkoivat auton. Talon 65-vuotias omistaja kuitenkin oli talossa nukkumassa. Pojat löivät miestä teräaseella päähän, selkään ja jalkaan. Sitten he leikkasivat hänen kurkkunsa. Tämän jälkeen he murskasivat miehen pään suurella kivellä ja mies kuoli vammoista aiheutuneeseen verenhukkaan.

Turvakameran video näyttää pojat myöhemmin ostamassa jäätelöä ja limonadia miehen säästöpossusta varastamillaan rahoilla.

Toinen poika on irakilaistaustainen ja tullut Ruotsiin Syyrian kautta. Toisen pojan henkilöllisyys on pidetty salassa. (Syyrialaiset saavat automaattisesti pysyvän oleskeluluvan Ruotsiin. Lat. huom.)

Poikien alaikäisyys estää rangaistukset. Tämän sijaan Varbergin käräjäoikeus kuitenkin on noudattanut ns. todistemenettelyä, jossa tutkitaan poikien syyllisyys murhaan. Oikeus ei kuitenkaan pystynyt päättelemään kumpi pojista oli tehnyt kuolemaan johtavan kurkun leikkaamisen, joten oikeus katsoi, että syytteet eivät tulleet toteen näytetyiksi.

Pojat itse ovat tunnustaneet koti-invaasion mutta kieltäneet syyllistyneensä murhaan.

Koti-invaasiot ja hyökkäykset vanhuksia vastaan ovat lisääntyvä ja Euroopassa aiemmin vähemmän tunnettu rikoksen muoto. Kuten kaikissa raaoissa väkivaltarikoksissa, tekijöiden enemmistö on ulkomaalaistaustaisia.

 

(Friatider 1 ja 2 )

17 vastausta artikkeliin “Leikkasivat kurkun ja murskasivat pään kivellä: Ei rangaistusta”

 1. Uskomatonta! Ruotsalaiset ei enää uskalla edes tuomita matuja. Se maa on nyt menetetty hiekkaneekereille lopullisesti. Kaiken lisäksi ne uskoi apinoiden puheet alaikäisyydestä.

  Tykkää

 2. Mädätys on todella syvällä se on levinnyt yhteiskunnan kaikkiin osiin ruotsissa.Unelma on muuttunut painajaiseksi.Epäilen sisällissotaa ruotsiin jossakin vaiheessa.Poliitikkojen murhaaminen alkaa lähiaikoina.

  Tykkää

  1. Tuota politikkojen listimistä olen pähkäillyt itsekin, siis että pian alkaa kansalaisilla olla mitta täynnä tätä mokutusta. Itse ”enneustin” että merkel tullaan salamurhaamaan tämän vuoden puolella ja siitä se sitten lähtee.Aseita yritetään kieltää mutta niitä nyt liikkuu niin paljon pimeillä markkinoilla että se on mahdoton tehtävä. Jossain on se piste milloin kaikki purkautuu vitunmoisella väkivallalla jos ns. viranomaiset katsovat sormien läpi matujen tekemiä rikoksia. Tämä on relalismia, ei satua punahilkasta kuten joku suomalainen islamitukija taannoin ilmaisi terrorismista.

   Tykkää

 3. VÄHINTÄÄN MIEISAIRAALAAN TAPPAJAT. OLKOOT MINKÄ IKÄISIÄ TAHANSA. LAPSESTA ASTI OPETTAVAT TAPPAMAAN TOISINAJATTELEVIA. ISLAM ON PAHIN HULLUUS MAAILMASSA. IDIOOTIN NS.PROFEETAN SAATANALLINEN KEKSINTÖ. KORAANI ON PELKKÄÄ SAASTAA TÄYNNÄ. EI TARVITA SUOMESSA.ISLAM PITÄÄ LAILLA KIELTÄÄ EUROOPASSA. MILLOIN HERÄÄ SUOMEN HALLITUSHERRAT?

  Tykkää

 4. Suomessa on menossa jo samanhenkinen meininki! En ymmärrä parhaimmallakaan mielikuvituksellani, mikä aiheuttaa tuomioistuimien hyysäämisen esim raiskauksista? Jollei, joku ”mind-control trigger”, lääke, kahvi, ohjelmointi, raha……(CIA, pankkiirieliitin juoksupoika)

  Tykkää

 5. Ei ainakaan Suomessa tämmöisen teon jälkeen alaikäinen vapaana kulje. Suomessa vakaviin rikoksiin syyllistynyt alaikäinen passitetaan pakkohoito määräyksellä yleensä pitkään sairaala hoitoon. Ja rikosoikeudellinen korvausvastuu koskee myös alaikäisiä.

  Tykkää

 6. Periaatteessa pojathan toteuttivat koraanin käskyjä ja Ruotsi nikn kuin Suomikin tätä tilaa.
  Sitten voidaan miettiä..eikö pään murskaamiseen kuole, jos se kurkunleikkaajan toteaminen oli hankalaa. Ennen oli käytäntö, jos on mukana..on samalla lailla syyllinen, mutta niin vain käytännöt muuttuu, että löytyy syy, millä vou matut vapauttaa.

  Tykkää

 7. Suomi ja suomalaiset ensin! Me maksamme mamujen kulut yläkanttiin ja emme saa mitään vastineeksi, eiväthän he töitä tee! Kyllä sapettaa! Kun esim. metrossa mamu-naiset puhuvat hienoihin kännyköihin, me maksamme puhelulaskut ja kännykät heille! Kauppakeskusten käytävät notkuvat irakilaisia ja afgaanimiehiä istuskelemassa joutilaina, mammat lapsikatraan ympäröiminä mahat pystyssä.
  EI NÄIN, SUOMI! VALEPAKOLAISET TÖIHIN TAI ULOS MAASTA !

  Tykkää

 8. He toimivat todella nii kuin ohjekirja sanoo (Koraani). Siinä mielessä te pohjoismaalaiset kristityt olette velliperse uskontonne kanssa hukassa, heikon yhteen hiileen puhaltamisen lisäksi. Missä on ne talvisodan taistelijoiden jälkeläiset, joilla tahtotila yhteinen? Nämä pohjoismaalaisia tahdollisemmat ja taistelutaitoisemmat, kävelevät helposti ylitsenne ja vielä teidän rahoilla pitkälti =) . Lisäksi heillä parempi muuntautumiskyky seuraavaan vaiheeseen, jolloin enemmän vielä näkymätöntä terrorismia ja heille mies tappioita Euroopassa. Miettikääpä sairaaloita tai kouluja, joissa pieniä lapsia ilman riittäviä vastustuskykyjä ja rokotteita. Te päästätte sinne joukkoonne kaikki kävivät tauteineen toteuttamaan Koraania ja he eivät saa edes siitä pyyntiä kuulusteluun tai saatika tuomiota. Ja näin voi kuolla useampi lapsi ”vahingon piikkiin”. Taidatte olla vähä sekasin älykännyköistä ja tasoarvoistanne.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s