Kun faktat eivät riitä käytetään fiktiota: TV-sarja laittaa länsimaisen terroristin suuhun Trumpin vaalilauseen

Kuinka alas on mahdollista vajota?

Donald Trumpin vaalilause: ¨Make America great again!¨ (Tehdään Amerikka taas suureksi) On laitettu terrorismia käsittelevässä TV-sarjassa, Quantico, länsimaalaisen terroristin iskulauseeksi ennen terrori-iskua. Tällä pyritään selvästi yhdistämään terrorismi ja Donald Trumpin isänmaallinen politiikka toisiinsa. Samalla luodaan mielikuva, että terrorismia ¨nyt vain tapahtuu kaikkien tekemänä.¨ Yritetään vesittää viimeisen 15 vuoden aikana tapahtuneet yli 28 000 islamin nimissä tehtyä terrori-iskua eri puolilla maailmaa.

quanti

Epätoivoinen yritys vaikuttaa vaaleissa osuu varmasti tuottajien omaan nilkkaan. Onko pyrkimys luoda Trumpin vaalilauseesta kuva, että se on jonkinlainen valkoisen terroristin ¨allahu akbar¨ -sotahuuto?

Hollywood ja Yhdysvaltain TV-studiot ovat tunnettuja vasemmistolaisuudestaan. Jos edes aidan matalimmasta kohdasta ei päästä yli, niin kaivaudutaan sitten sen alitse, kuten tässä mauttomuudessa ja epätoivoisessa poliittisessa kannanotossa on tapahtunut.

Donald Trump johtaa ylivoimaisesti Republikaanien esivaaleja, johdettuaan kampanjaansa murskavoitosta toiseen. Kaikki hänen vastustajansa ovat nyt vetäytyneet kilpailusta ja Trump on käytännössä varmistanut ehdokkuutensa. Trumpin vastustajaksi varsinaisessa presidentin vaalissa tullee Demokraattien Hillary Clinton. Trumpin voitto näyttää todennäköiseltä Clintoniin liittyvien epäselvyyksien, ja mahdollisten rikossyytteiden myötä. Suomen valtamedia on jo ehtinyt maalata Trumpista oman, halveksivan, ¨hirviömäisen tai naurettavan pellen¨ mielikuvan, jota se on yrittänyt syöttää suomalaisille. Miten tämä tulee vaikuttamaan mahdollisen presidentti Trumpin Suomen vierailujen aikana, mikäli sellaisia nähdään?

Make America great again? Why not! It’s the right of any country and its people to make the country great!

Pääkuvassa sarjan tähti: Priyanka Chopra

(Infowars)

3 vastausta artikkeliin “Kun faktat eivät riitä käytetään fiktiota: TV-sarja laittaa länsimaisen terroristin suuhun Trumpin vaalilauseen”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s