80 miljoonaa ihmistä saa oikeuden tulla Suomeen koska tahansa haluavat

Suomessa ei lankaan yhteiskunnallista keskustelua aiheesta.

EU:n päättäjät jyräävät läpi väkisin Turkkia mielistelevän, sen tahtoon alistuvan päätöksen myöntää turkkilaisille viisumivapaus Euroopassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Turkin kansalaiset, joita on lähes 80 miljoonaa kappaletta, voivat lentää esimerkiksi Helsinkiin koska heitä huvittaa. Turkin väestöstä noin 6 miljoonaa henkilöä kannattaa esimerkiksi terroristista, Islamilaista valtiota. Myös tulotaso Turkissa on matalampi kuin yhdessäkään EU-maassa. Tämä on valtava houkutin miljoonille turkkilaisille.

Turkki on KIRISTÄNYT viisumivapauden osaksi EU:n ja Turkin välistä ns. pakolaissopimusta, joka ei esimerkiksi vähennä lainkaan Eurooppaan tulevien pakolaisten kokonaismäärää. Ehkä Turkin viisumivapauden myötä, tulemme näkemään Eurooppaan pyrkivien määrissä voimakkaan kasvun. Turkki voi myös halutessaan antaa turkkilaiset matkustusasiakirjat sellaisille henkilöille, joita se ei halua omalle alueelleen, tai jostakin muusta syystä haluaa vain lähettää heidät Eurooppaan. Turkki saa myös aluksi 6 miljardia euroa rahaa, ja noin 3 miljardia vuosittain tämän jälkeen. Muutamassa vuodessa Turkki saa  ainakin 20 miljardia, kuten Riippumaton Media on jo aiemmin kertonut.

Mitä mieltä viisumivapaudesta mahtaa olla Suojelupoliisi? Heidän resurssinsa ovat varmasti tiukoilla jo nyt. Miksi hallitus vaikenee tästä kaikkia koskettavasta asiasta? Oppositioltakaan lienee turha kysellä, heistä suurin osa kannattanee rajojen täydellistä avaamista kaikille tulokkaille.

Turkki pyrkii nyt myös voimakkaasti kontrolloimaan eurooppalaista sananvapautta. Turkin valtio on ohjeistanut Euroopassa asuvia turkkilaisia ilmoittamaan maan lähetystöihin Turkkiin tai presidentti Erdoganiin negatiivisesti suhtautuvia.

Suomessa Turkin viisumivapaudesta ei ole käyty minkäänlaista yhteiskunnallista keskustelua. Se on käsittämätöntä. 80 miljoonaa saa vapuden tulla alueellemme, mutta maamme johto on päättänyt vain vaieta asiasta ja pitää kansan pimennossa, Suomea ja koko Eurooppaa koskevasta erittäin vakavasta asiasta.

Ehkä valtamedian uutiset tiedottavat nyt näistä Brysselissä ja Istanbulissa tehdyistä päätöksistä? Kansan mielipidettä ei ole kysynyt kukaan muu kuin Riippumaton Media.

 

5 vastausta artikkeliin “80 miljoonaa ihmistä saa oikeuden tulla Suomeen koska tahansa haluavat”

 1. Tätä asiaahan käsitellään asiallisesti ja avoimesti ympäri valtamediaa. Haastatellaan asioista tietäviä ja eri mieltä olevat keskustelevat.

  Tämä on taas yksi älytön, tyhjästä revitty bloggaus

  Tykkää

  1. Kertoisiko, missä tästä keskustellaan ja miten suomalaisille on kerrottu
   kenen toimesta päätös viisumivapaudesta on syntynyt. Merkelhän
   tämän hyväksyi ja teki sopimuksen Erdoganin kanssa.
   Mahdatko tietää millä mandaatilla Merkel toimi?

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s