¨ Pitääkö kaikki niellä,¨ vai ei? SDP jakaa kortsuja lapsille.

Pyrkiikö SDP kuitenkin täten suojelemaan lapsia voimakkaasti lisääntyneiden seksuaalisten hyökkäysten ja pakolaisten myötä lisääntyneiden  HIV-tartuntojen  riskeiltä?

Tuskin.

Sosiaalidemokraattisen puolueen Demari nuorten lapsille jakamat kondomipaketit teksteineen: ¨Pitääkö kaikki niellä.¨Herättävät hämmästystä Vantaan kaupungintalolla järjestetyssä tapahtumassa.

Iltasanomien artikkeli kertoo:  ¨Kuudesluokkalaisen pojan äiti ihmettelee jaossa olleita kondomeja koulaisille suunnatussa tapahtumassa.¨

IS: ¨Vantaalla asuva 12-vuotias poika osallistui kaupungintalolla huhtikuun lopussa pidettyyn Vaikuttaja-päivään. Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus vaikuttaa kaupungin päätöksentekoon.¨

Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut äiti ihmettelee, miksi alle murrosikäiselle pojalle tarjottiin hänen kertomansa mukaan myös kondomeja, kun hän meni ottamaan karamelleja Vantaan Demarinuorten esittelypöydästä.

IS kertoo: ¨Kondomit oli varustettu iskulauseella ”Kaikkea ei tarvitse niellä”. Äidin mielestä tuote oli huonosti harkittu tilaisuudessa, jonka osallistujista suuri osa on alle lain mukaisen 16 vuoden suojaikärajan.¨

Äiti kertoi ottaneensa yhteyttä myös Vantaan kaupunkiin.

Suomen valtamedia ei juurikaan uutisoi ympäri Eurooppaa riehuvasta seksuaalirikoksien epidemiasta, joka on seurannut Euroopan unionin ja monien sen jäsenmaiden maahanmuuttopolitiikkaa. Erityisesti islamilaisesta maista tulevat rikolliset raiskaavat ja pakottavat eurooppalaisia, valkoihoisia ja kristittyjä poikia ja tyttöjä usein myös suuseksiin. Tilastot islamilaisista maista tulevien osuudesta seksuaali- ja väkivaltarikoksissa Euroopassa osoittavat muslimien moninkertaisen osuuden muihin uskontoryhmiin verrattaessa. SDP:n kortsupaketeissa esittämä kysymys: ¨Pitääkö kaikki niellä?¨Ei ole usein vaihtoehto näiden rikoksien uhreiksi joutuville. Seksuaalisen rikoksen lisäksi näissä tapauksissa on tyypillistä niiden rasistinen viharikostyyppisyys Euroopan kantaväestöön kuuluvia, valkoihoisia, ei-muslimeita vastaan.Tyypillisesti tekijä on muslimimies Lähi-Idästä tai Pohjois-Afrikasta ja uhri on eurooppalainen, kristitty, valkoihoinen tyttö, nainen tai poika.

Seksuaaliset hyökkäykset, pakottamiset ja raiskaukset ovat erittäin yleisiä myös pakolaiskeskuksissa ja kohdistuvat usein yksinäisiin lapsipakolaisiin. Tekijöiden armottomuus näitä yksin liikkuvia lapsia kohtaan on usein käsittämättömän julmaa, mutta viranomaiset eivät ole onnistuneet löytämään ratkaisua ongelmiin. Usein pakolaiskeskuksissa tulilinjalle joutuvat myös islamin jättävät, länsimaisen elämäntavan tai muun uskonnon omaksuvat henkilöt. (Tässä mielessä edes Eurooppaan saapuminen ei usein auta henkilöä joka haluaa jättää islamin: Islamin lakia noudattavilla muslimeilla on uskontonsa säädöksien vaatima velvollisuus ¨apostaattien murhaamiselle kaikkialla missä heitä kohtaavat.¨) 

Turvattomuus pakolaiskeskuksissa johtuu selkeästi kymmenistä, tai sadoista tuhansista muiden ns. pakolaisten mukana Eurooppaan esteettömästi päästetyistä, usein ns. puhdasoppisista islamia seuraavista muslimeista, jotka haluavat noudattaa islamin keskeisimpiä oppeja, kuten islamin jättävien vainoaminen, lapsiavioliitot, ei-muslimeiden alistaminen tai murhaaminen, muiden maiden saattaminen islamin alistamiksi, kuten islam opettaa. Mikä näiden 2000-luvun länsimaisen sivilisaation näkökulmasta katsottaessa, barbaarisesti käyttäytyvien, 600-lukulaista filosofiaa edustavien massojen vaikutus tulee olemaan Euroopan kantaväestöä ja sen turvallisuutta kohtaan lähitulevaisuudessa , jää nähtäväksi.

480px-Used_condom-1

Kondomi. (Kuvan kondomilla ei ole yhteyttä SDP:n Demarinuorten kondomitempaisuun.) Onko suuseksiin pakotetuilla mahdollisuus käyttää kondomia? Ei varmasti. Usein ns. turvapaikanhakojoiden ja esimerkiksi hädänalaisiksi  pakolaisiksi tekeytyvien tekemissä  raiskauksissa ja muissa seksuaalirikoksissa tyypillistä on myös pakottaminen suuseksiin. Tämän kaltaisien rikoksien uhreiksi joutuvat usein myös muut, tekijöiden lisäksi  pakolaiskeskuksissa asuvat, sukupuolesta riippumatta. Näiden rikosten uhreilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta kuitenkaan suojata itseään erilaisten tappavien, tai terveyden romahduttavien tautien tarttumiselta, Suomen sosiaalidemokraattisen puolueen organisaation jakamista kondomeista huolimatta.

Antti_Rinne

Pistääkö miettimään? Antti Rinne. (Kuva: Teemu Rinne)

SDP:n puheenjohtaja, Antti Rinne,  on toistuvasti vaatinut Suomeen nykyistä vapaampaa maahanmuuto- ja pakolaispolitiikkaa. Tätä on vaikea niellä.

 

6 vastausta artikkeliin “¨ Pitääkö kaikki niellä,¨ vai ei? SDP jakaa kortsuja lapsille.”

 1. Niin.. Suomen päättäjät ovat sitä mieltä että ”pakolaiset” saavat käyttää jopa alle 16 vuotiaita suuseksiin!
  Ja naiset, tytöt ja pojat altistetaan raiskaajille.
  EU on suurin moka mitä maapallolla on. Niin sivistynyt että joku takapajuinen Turkki saa pompottaa miten tykkää.
  Tuntuu naurettavalta ”pelastusoperaatiolta” nämä Eurooppaan vyöryvät miesmassat ja heitä hyysäävät sinisilmäiset suvakit.
  NÄMÄ MIEHET jättävät vaimonsa lapsensa lisääntyäkseen Euroopassa raiskaamalla. Ja vetoavat uskontoonsa.
  Suomessa päättäjät saavat tehdä mitä tahansa rikoksia ja ilman seuraamuksia kunhan tajuavat pyytää anteeksi!
  Mitäpä me kansalaiset, perustetaan oma rikastuttava kulttuuri, jossa emme maksa velkoja emme veroja emme mitään… Menisi herroilla sämpylät kurkkuun. Vedotaan vaan ”kulttuurillinen hätätila” toteamukseen 😉

  Liked by 1 henkilö

 2. Kuinka moni 12-vuotias ei ole törmännyt vielä kortsuihin millään tavalla? Jos ei ole, ei ole ollenkaan huono tilanne, että tietävät, miltä näyttävät, kun se aika joskus tulee.
  No asian kytkeminen jotenkin maahanmuuttoon on taas ihan aiheetonta, vaikka itse maahanmuuttoa ja muslimisaatiota vastustankin. Näin väkisin kortsujen jakamisen kytkeminen maahanmuuttoon antaa lähinnä epätoivoisen kuvan.

  Tykkää

 3. Sossujen kampanjat ovat ennenkin epäonnistuneet. Tämä mädättäjä porukka ei aikoinaankaan sopinut ”työväenluokaksi” sillä sielä olivat kaikki aroganteimmat ja narsistisimmat henkilöt. -70 luvun Suomessa SKDL tai SKP eivät tehneet minkäänlaista yhteistyötä SDP:n kanssa, vaikka keskenään pystyivätkin. Ja marsseilla pidettiin selvä hajurako tähän porukkaan.

  Jo silloin ihmiset huomasivat että tämä ryhmän jäsenet eivät ole normaaleja. Katsokaa vaikka niiden valokuvia tänäkin päivänä. Kaikki näyttävät juuri siltä kuin olisivat syöneet jotain hapanta tai kuin joka päivä olisi ”pahan päivä”. Tai kuunnelkaa niiden juttuja. Pelkkää uhkailua, kiristystä, painostusta tai säälittävän yksimielisyyden käyttöä ”demokraattisissa ” päätöksissä. Tämepreen tunnelihanke oli naurunaihe vailla vertaa.

  Toisia ihmisiä käy sääliksi koska he eivät itse ymmärä tekojensa seurauksia. Nämä ymmärtävät.

  Tykkää

 4. ja ylipäätään jos mediaa seuraa eli uutisia nini suurin osa kaikista rikoksista joista jäänyt kiinni on SDP jäseniä ja tietenkni demla tuomariemme hyväveli porukka päästää ne aina kuin koira veräjästä tekemään lisää rikoksia. SDP,poliisi ja hallitus on maamme pahimpia rikollsijengejä tänäpäivänä,maanpettureita ja huirari varkaita ollut jokainen, jopa maanpetoksillesesta toiminnasta on riittäviä näyttöjä nykyhallituksemme jäsenistä mutta oikeuslaitoksemme eikä kansa vain tee mitään asian hoitamiseksi,kansa tässä lammaslaumaa on ja tyhmiä taantuneita idiootteja kun eivät tee mitä laki ja oikeus vaatii.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s