Brutaalit ja väkivaltaiset vainot 2015: Nykyhistorian pahin hyökkäys kristinuskoa vastaan

USCIRF Raportti kertoo kansanmurhastarikoksista, joiden päämotivaatio on uskonto.

USCIRF (United States Commission on International Religious Freedom) Vuosiraportista:

Brutaali ja maailmanlaajuinen kristittyjen vainoaminen vuonna 2015 on väkivaltaisin ja pitkäkestoisin hyökkäys kristinuskoa vastaan nykyhistoriassa. Raportin mukaan vainot ja väkivalta kiihtyvät tällä hetkellä.

persecuted_christians

Mukana on myös valtiollisen tahon tekemät vainot. Esimerkiksi Pakistan tulee raportissa näkyviin, missä on maailman suurin määrä ihmisiä kärsimässä elinkautista tuomiota tai odottamassa kuolemantuomion täytäntöönpanoa jumalanpilkasta. Aggressiivinen jumalanpilkkalain valvonta, joka käytännössä tarkoittaa islamin loukkaamisesta syytettyjen tuomitsemista brutaaleihin (sharialain mukaisiin)rangaistuksiin. Tämä viranomaisten asenne rohkaisee islamisteja kuten Talibania ja muita ääri-islamia edustavia tahoja väkivaltaan josta usein ei ole seuraamuksia. Esimerkiksi silmitön väkivalta ja joukkomurhat kouluissa (perinteistä, ahdasmielistä islamia ajavien taholta) ovat vaatineet satoja uhreja. Hyökkäykset ja muu vainoaminen kristittyjä, hinduja ja muita uskonnollisia vähemmistöjä vastaan ovat päivittäisiä. Pääsiäisenä nähtiin pommihyökkäys kristittyjä, Lahoren puistossa juhlivia ja leikkiviä lapsia ja heidän perheitään vastaan. Iskussa sai surmansa 72 ihmistä.Valtion oma asenne ja haluttomuus suojella vähemmistöjä lisää uskonnollista väkivaltaa.

IMG_8985

10389696_447197225429202_3632980844268856187_n

Kristityt Islamilaisen valtion teloitettavana

Raportti kertoo myös Islamilaisen valtion tekemistä kansanmurhastarikoksista, joiden päämotivaatio on uskonto. Summittaiset teloitukset, raiskaukset, seksiorjuus, lasten kaappaaminen, kirkkojen tuhoaminen, pakkokäännytykset ovat komission mukaan osa Islamilaisen valtion pyrkimyksistä suorittaa kansanmurha ja hävittää kristityt ja muut vähemmistöt näistä maista.(Vaikuttaa täysin identtiseltä islamin historiassa aiemmin tapahtuneeseen kaikkialla minne islam on mennyt. Lat.huom.)

734546207001_2769660333001_VIDEO-STILL-CWN102513-HD720-551-754-933-069

75% Uskonnollisen vainon uhreista on kristittyjä. Miksi päättäjämme puhuvat vain islamofobiasta?

Komissio kehottaa Yhdysvaltoja lisäämään vainoamiseen syyllistyvien valtioiden nykyiselle listalle kahdeksan uutta valtiota: Keski-Afrikan tasavalta, Egypti, Irak, Nigeria, Pakistan, Syyria, Tajikistan ja Vietnam.

(Raportti kokonaisuudessaan täällä, englanniksi)

Yksi ajatus artikkelista “Brutaalit ja väkivaltaiset vainot 2015: Nykyhistorian pahin hyökkäys kristinuskoa vastaan”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s