Somali raiskasi ja valeli naisen bensiinillä: Ei karkotusta

Ruotsalaisnaisen kauhunhetket psykopaattipakolaisen kynsissä.

Naisen kalastusmatka päättyi järkyttävällä tavalla hänen jouduttuaan raa’an väkivallan ja raiskauksen uhriksi.

Viime elokuussa nainen meni kalastamaan ystävänsä kanssa Göteborgissa. Alkuillasta hän päätti mennä läheiseen kauppaan ostoksille. Paluumatkalla vanhassa kaupungissa pyörätiellä hän näki somalimiehen, joka näytti sitovan kengännauhojaan. Ohittaessaan miehen, tämä hyökkäsi takaapäin ja otti naisen tiukkaan otteeseen. Hän veti naisen pään yli hupun ja piti veistä tämän kurkulla. Sen jälkeen mies painoi hänet maahan ja pakotti konttaamaan syvemmälle pusikkoon ja lähemmäksi vesistöä. Mies uhkasi tappaa naisen, joka pelkäsi, että mies hukuttaisi hänet.

Somalimiehellä oli kuitenkin muut suunnitelmat. Hän repi naisen hameen ja alusvaatteet ja raiskasi hänet. Lopetettuaan, hän varasti naisen matkapuhelimen ja sanoi: ¨Saat kymmenen tuhatta kruunua jos tulet kotiini ja saan naida sinua koko päivän.¨

Sitten mies kaatoi naisen selän ja takamuksen päälle sytytinbensiiniä ja nainen pelkäsi tulevansa poltetuksi. Mies yritti vielä vaatia naista mukaansa ja viittasi nesteen sytyttämiseen. Nainen ajatteli että mies haluaa hävittää todisteet. Mies kuitenkin jätti naisen yllättäen henkiin.

Mies tuomittiin viiden ja puolen vuoden vankeustuomioon. Hänellä on takanaan kymmeniä aikaisempia rikoksia, mukaan lukien väkivaltaa. Miestä ei kuitenkaan voida tai haluta karkottaa, koska hänellä on Ruotsin kansalaisuus.

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on painajainen ja rikos maan kantaväestöä kohtaan. Jokaisen valtion ensisijainen velvollisuus on turvata omien kansalaisten turvallisuus. Tätä velvoitetta rikkovat nyt kaikki Euroopan maat, Suomi mukaan lukien. Nykyisen maahanmuutto. ja pakolaispolitiikan seuraukset tulevat olemaan katastrofaaliset meille, ja tuleville sukupolville, lapsille ja lastenlapsillemme.

(Friatider)

3 vastausta artikkeliin “Somali raiskasi ja valeli naisen bensiinillä: Ei karkotusta”

  1. Ruotsi ja Suomi jakavat kansalaisuuksia ilmaiseksi ja jo muutaman vuoden maassaolon jälkeen…Kansalaisuuden pitäisi maksaa kymmeniä tuhansia euroja ja vasta vuosikymmenien jälkeen myöntää…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s