Kuukauden pohjanoteeraus! YK:n pääsihteeri rajakontrollista:¨Hyi, Hyi EU!¨

Kaksinaismoralismin huipentuma: Samaan aikaan hänen oma maansa, Etelä-Korea ei ota pakolaisia.

Pitäisikö ensin hoitaa oma tontti kuntoon ja vasta sitten kommentoida muiden tekemisiä? YK:n pääsihteerin röyhkeys ja kaksinaismoralismi etsii vertaistaan.

ban-ki-moon_400x400

Ban Ki-moon toruu Eurooppaa: ¨Minua huolestuttaa Euroopan enemmän rajoittava pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka.¨

Ban Ki-moonin kotimaa, Etelä-Korea ei ota pakolaisia vastaan, vedoten ¨kulttuurieroihin.¨YK:n Etelä-Korealainen pääsihteeri, Ban Ki-moon kuitenkin arvostelee joitakin Euroopan maita kovin sanakääntein rajakontrollin ja pakolaispolitiikan tiukentamisesta. Hän sanoo tiukemman politiikan vahingoittavan Euroopan mainetta humanitaarisissa mielessä ja syyttää Eurooppaa ksenofobiasta, eli muukalaisvihasta. Samaan aikaan Etelä-Korea itse hyväksyy turvapaikkahakemuksista vain 0,3%! Suomessa sama lukema lienee yli 60%.

UN_Secretary_General,Mr_Ban_Ki_Moon,_in_a_chat_with_UN_staff_members_in_DRC._(24643234603)

Miksi maailma ei ymmärrä? Eihän Etelä-Korea voi pakolaisia ottaa. Kulttuuritkin ovat niin erilaiset! Niin, esimerkiksi Suomen ja Somalian kulttuurit ovatkin todella samankaltaiset. Maiden nimetkin alkavat samalla kirjaimella.

1543625538

Miksi Korean muka pitäisi ottaa pakolaisia? Sehän olisi täysin älytöntä ja epäreilua! Niiden joukossahan on terroristejakin, kuten kaikki öljyvaltiot sanovat. Kuka idiootti terroristeja toisi maahansa?…tana!

Koreassa on tällä hetkellä 768 pakolaista. Vain 3 syyrialaista turvapaikanhakijaa on hyväksytty!!!!!!!!!!!!! Ne vähäiset pakolaiset, jotka päätyvät Koreaan, eivät ole oikeutettuja esimerkiksi sosiaaliturvaan, toisin kuin Euroopassa, missä pakolaisille syydetään kymmeniä miljardeja euroja.

3 vastausta artikkeliin “Kuukauden pohjanoteeraus! YK:n pääsihteeri rajakontrollista:¨Hyi, Hyi EU!¨”

  1. Hyvin hoidettu Moonilta.Matut kannattaa yrittää siirtää eurooppaan niin kuin suomeen hotelleihin.Jää sitten itelle vähemmän.Isänmaallinen mies tämä Moon.

    Tykkää

  2. Koko YK:N voisi räjäyttää taivaan tuuliin. Sillä ei ole mitään virkaa nyky maailmassa. Pieni suomi maksaa aivan liikaa sen ylläpidosta. Korruptoitunut eliitin ylläpitoon tarkoitettu maksuautomaatti.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s