Järkyttävä video naisista islamin uhreina

Erittäin ahdistava videokooste. Ei herkille.

Eivätkö Euroopan päättäjät ymmärrä,että avatessaan portit islamilaisesta maailmasta tuleville, he tuovat mukanaan myös kaiken tämän, islamilaisen kulttuurinsa. Tästä on jo nähty aivan tarpeeksi merkkejä Euroopan kaduilla, kenen tahansa järkevän ja rationaalisesti ajattelevan henkilön tehdä päätös rajojen sulkemisesta islamille. Myös sharialaki ja islamin opettaminen pitää kieltää, koska ne rikkovat eurooppalaisia lakeja ja kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

Advertisements

4 vastausta artikkeliin ”Järkyttävä video naisista islamin uhreina”

  1. Ei noita surkeimman eliömuodon omaavia voi eläimiksikään haukkua, se on loukkaus eläimiä kohtaan. Islam on maailman syöpä mikä pitää hävittää maan päältä ja heti.

    Tykkää

  2. Nämä apinat, jotka tulivat jostain kivikautisesta ajasta tänne. Heillä ei ole alkeisintakaan sivistystä mistään. He raiskaavat pikku lapsia, naisia. Tekevät murhia tappoja pahoinpitelyjä ja vaikka mitä, heidän pääkopassa ei mitään sivistystä. parempi olisi, kun palaisitte kaikki sinne kivikaudelle. Älkääkä koskaan enään tulko sieltä pois, se kivikautinen sivistys missä olette asuneet riittää teille teidän loppuelämään asti, toivottavasti siellä tapatte toisianne se on teille parasta.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s