Raportti raja-aidoista

 

Monet valtiot suojautuvat aitojen avulla aggressiivista, islamilaisesta maailmasta tulevaa invaasiota vastaan. Joillakin alueilla aitojen rakentaminen on ollut suuri menestys. Mutta se ei riitä. Kaikki Euroopan ulkorajat pitää saada valvontaan.

Visegrád

Itävalta:

0c2b26b59ba00ae751821d665520bd433d83fcd05bdb6b1c6e120affc6ce3d97

Itävalta palauttaa rajakontrollin Italian vastaiselle rajalleen Brennersolaan. Raja-aitaa rakennetaan parhaillaan. Tämä on herättänyt närää niin Roomassa, kuin Brysselissäkin. Itävalta on huolissaan Pohjois-Afrikasta Italiaan tulevien pakolaisten liikkumisesta pohjoiseen Alppien yli. Itävalta onkin tiukentamassa pakolaispolitiikkaansa monin eri keinoin. Aikaisemmin Itävalta rakensi jo aidan Slovenian rajalle.

Makedonia:

160229154352-idomeni-1-exlarge-169

Makedonian rakentama aita ja sen puolustaminen Kreikan rajalla on ollut suuri menestys. Kreikkaan EDELLEEN Turkin kautta tulevat pakolaiset on pääosin saatu pysäytettyä Makedonian rajalle ja siten estetty heidän pääsynsä Keski-Eurooppaan. Rajalla on nähty rajuja mellakoita ja väkivaltaa sekä pakolaisten, että heitä tukevien aktivistien toimesta. Mekedonia on säilyttänyt tiukan linjan ja siitä makedonialaiset ansaitsevat muun Euroopan kiitokset.

Bulgaria:

3839661_370

Bulgaria tuntee Turkin hyvin ja on tottunut sen salakavalaan politiikkaan. Turkin presidentti Erdogan käyttää pakolaiskriisiä kiristyskeinona ja on hyvinkin mahdollista, että jo lähitulevaisuudessa tulemme kokemaan ennennäkemättömän pakolaisvyöryn Turkista, mikäli Erdoganin kiristykseen ja vaatimuksiin ei alistuta. Erdogan on itse ilmoittanut tämän hyvin selkeästi. Siksi Bulgaria onkin rakentanut uusia raja-aitoja ja varustuksia, lisännyt raja-vartijoiden määrää ja partiointia raja-alueella. On mahdollista, että Turkki avaisi pakolaisille myös toisen merireitin Mustallamerellä, jota pitkin pakolaiset voisivat yrittää Romanian, Bulgarian ja jopa Ukrainan rannikkoalueille. Bulgariassa on nähty myös kansalaisten itse järjestämiä rajapartioita, jotka ovat pidättäneet monia laittomasti maahan pyrkiviä. Hyvä Bulgaria!

Visegrád-ryhmä:

Robert_Fico_campaign_speaking

Slovakian pääministeri, Robert Fico: ¨Emme ota Slovakiaan yhtäkään muslimia.¨

Visegrad_group_countries

Unkari, Puola, Slovakia ja Tsekki, eli Visegrád-ryhmän maat ovat varautuneet hyvin ja toiminnallaan auttaneet estämään pakolaisten pääsyä Länsi- ja Pohjois-Eurooppaan. Unkari rakensi raja-aitoja jo viime vuonna, vaikka kohtasikin voimakasta kritiikkiä Euroopan maiden taholta, kuten Saksa, Belgia, Ruotsi, jne, jotka kannattavat pakolaisvyöryä mantereelle. Tästä piittaamatta pääministeri Orban on toteuttanut omaa ja ITSENÄISTÄ pakolaispolitiikkaa menestyksellisesti. Myös Slovakian, Tsekin ja Puolan johto vastustaa pakolaisvirran vapaata liikkumista ja on varautunut rakentamalla aitoja siltä varalta, että pakolaiset etsivät uusia reittejä esimerkiksi Romanian ja muun Itä-Euroopan kautta.

Vatikaani:

800px-Vaticane_mura_2

Vatikaanin muurit rakennettiin suojaksi islamilaiselta aggressiolta  

Paavi on kritisoinut voimakkaasti Donald Trumpia tämän hankkeesta rakentaa aita Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Paavin mukaan ¨aitojen rakentaminen ei ole kristinuskon mukaista.¨ Vatikaani rakensi kuitenkin ympärilleen muurit islamilaista aggressiota vastaan jo yli tuhat vuotta sitten. Muurit ovat edelleen paikallaan, mutta tällä kertaa Vatikaani näyttää olevan enemmän huolissaan kristittyjen pakolaisten pääsemisestä Eurooppaan, vastoin sen ajamaa politiikkaa, jossa on nähty hyväksyttävän vain muslimipakolaiset. Kaksinaismoralismi on häikäisevää.

Kenia: 

 

Unknown-1

Kenia rakentaa raja-aitoja pitääkseen Somaliasta tulevat islamistit pois alueeltaan. Keniassa on tapahtunut useita verisiä iskuja kristittyjä vastaan. Näiden iskujen takana ovat lähinnä Somaliasta tulevat terroristit. Somalia kritisoi voimakkaasti Keniaa aidan rakentamisesta. Miksi?

Suomi:

Unknown

Golfia Suomen ja Ruotsin rajalla

 

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s