Italian poliisi pidättänyt terrori-iskun valmistelijoita

Poliisi esti iskun Roomaan.

Italian poliisi pidätti tänään 4 Islamilaiseen valtioon kuuluvaa terroristia. Poliisit suorittavat useita yllätysiskuja eri puolilla maata. Video on kuvattu Pohjois-Italian Varesessa. Paikallisen median mukaan poliisilla on ainakin kuusi pidätysmääräystä, mutta vain neljä pidätystä on tehty. Poliisin mukaan henkilöt suunnittelivat terrori-iskua Roomassa parhaillaan meneillään olevaa Pyhän vuoden pyhiinvaellusta vastaan.

Italia on varmasti ISISin suunnittelemien iskujen listalla kärkipäässä. Aiemmin Islamilainen valtio sanoi valloittavansa Rooman ja heittävänsä homoseksuaalit alas Pisan kaltevasta tornista. Julistuksen kirjoittanut tollo oli kuitenkin kirjoittanut Pisan sijaan Pizza.

leaning-tower-of-pizza

Pizzan kalteva torni. Terroristien pirullinen juoni: Tappava kaloripommi?

(Pääkuvassa Italian poliisin Lamborghini poliisiauto)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s