Toimivatko aidosti hädänalaiset pakolaiset näin?

Näkymiä katsellessa on vaikea erottaa onko kyseessä Lähi-Itä vai Eurooppa.

Pakolaiset riehuvat ja kivittävät poliiseja. Ovatko kyseessä todellakin aidosti ¨hädänalaiset, Syyrian sotaa pakenevat pakolaiset, vai ovatko kyseessä VALEPAKOLAISET, jotka ovat tulleet Eurooppaan raiskaamaan, murhaamaan, ryöstämään, terrorisoimaan, riistämään ja hyökkäämään eurooppalaista elämäntapaa ja eurooppalaisia vastaan?

Mitä seurauksia tällä tulee olemaan Euroopan tulevaisuudelle. Entä mitä seurauksia tulee olemaan Turkin viisumivapaudella, kun lähes 80 miljoonaa turkkilaista saa vapaasti liikkua Euroopan alueella? Heidän joukossaan yli 6 miljoonaa Islamilaisen valtion kannattajaa ja miljoonia muita islamisteja ja suurturkkia ajavia nationalisteja. Turkin bruttokansantuote henkeä kohti on pienempi kuin yhdessäkään EU-maassa. Viisumivapaus tulee olemaan valtava houkutus miljoonille turkkilaisille. Tämä kehitys pitää estää. Islam ei kuulu Eurooppaan.

Pakolaiset hyökkäävät Kreikassa

 

4 vastausta artikkeliin “Toimivatko aidosti hädänalaiset pakolaiset näin?”

  1. EI todellakaan. Välillä tuntuu että mitä valtiot hakevat tällä invaasion sallisemalla. Syytä Eu :n hajoamiselle? Pitäähän se verovarojen haaskaus pystyä selittämään. Sisällissota/sota ”ulkoisen vihollisen kanssa”? Yritys saada huomio pois kansan varojen kavalluksesta, saada aikaiseksi yhteinen rintama ja huomion kinnitys muualle ettei oikeasti nähtäisi/huomioitaisi mitä tapahtuu. Aina on kyse kuitenkin vallasta ja rahasta. Hallitus on unohtanut miksi veroja kerätään.

    Liked by 1 henkilö

  2. Ihmisjätettä suoraan jätteenpolttoon.Mukana voidaan polttaa myös vihervasemmisto suvakit.Niinistöt stubit ym paskiaiset kans polttoon.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s