Tanskan järisyttävä tilasto: Neljä viidestä rikollisesta on ulkomaalaistaustainen!

78% rikoksista ulkomaalaisten tekemiä.

Pohjoismaalaiset ovat rauhallista ja rehellistä väkeä. Maahanmuutajien rikollisuus tekee Tanskasta paljon rikollisemman maan, kuin mitä se olisi ilman maahanmuuttajia. 2015 tilastojen mukaan 78% rikoksista on ulkomaalaisten tekemiä. Kahdeksan vuotta sitten tämä luku oli 65%. Erityisesti tämä rikollisuus kuluttaa poliisin voimavaroja. Tanskan poliisin tiedottaja: ¨Käytämme enemmän ja enemmän aikaa ja resursseja ulkomaalaisiin. Mukaan mahtuu kaikkea aina omaisuusrikoksista ryöstöihin ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Ulkomaalaisen tehdessä rikoksen joudumme tekemään lisätyötä.¨

bomb-scare-AP519910265862

Maahamuuttoa vastustavan DF-puolueen edustaja sanoi, että numerot ovat ¨mielenvikaisia!¨Puolue vaatiikin tiukempaa rajakontrollia.

Tanskassa on silti alhainen rikollisuus verrattuna moniin muihin EU-maihin. Kuinka alhainen se olisikaan ilman pakolaisongelmaa? Kööpenhaminan pormestari kertoo: ¨Ulkomaalaiset jotka tulevat Kööpenhaminaan ja joita syytetään rikoksista eivät ole tervetulleita. Tämä on huolestuttavaa kehitystä ja teen läheistä yhteistyötä kaupungin poliisin kanssa.¨

Numerot kertovat karua kieltään siitä, kuinka monikulttuurisuus ja maahanmuuttajien integroituminen ovat epäonnistuneet. Nämä rikostilastot ovat samankaltaisia joka puolella Eurooppaa. Ne eivät muutu muuksi, vaikka valtion tahot ja media niitä yrittävätkin vesittää ja salailla.

blindedbymoslems

Pohjois-Afrikkalaisen muslimin hakkaama tanskalaistyttö

(Breitbart)

Yksi ajatus artikkelista “Tanskan järisyttävä tilasto: Neljä viidestä rikollisesta on ulkomaalaistaustainen!”

  1. Tanska on heräämässä.Kun täyttääpi maansa muslimi ihmisjätteellä voi olla varma että isoja ongelmia tulossa.Ratkaisu tähän:kaikki suvakki kusipää poliitikot santakuopan reunalle ensimmäisenä.Isänmaalliset ihmiset johtoon ja täydellinen muslimiinvaasion pysäytys.Käännytykset aloitettava heti
    iIslam kiellettävä niin kuin Unkarissa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s