Presidentinvaalien ennakkosuosikki: Vain yksi viidestä turvapaikanhakijasta on ¨oikea pakolainen¨

Itävallan ja Italian välille rajakontrolli.

Itävallan presidentinvaalien ennakkosuosikki, Vapaus puolueen Norbert Hofer ei säästele sanojaan pakolaiskriisiin liittyen. Vaalien ensimmäisellä kierroksella Hofer sai äänivyöryn ja näyttää todennäköiseltä voittajalta 22. toukokuuta järjestettävällä toisella kierroksella. Jos hänet valitaan, Hoferilla on käsissään eskaloituva pakolaiskriisi, jonka tämänhetkinen polttopiste on Italian ja Itävallan yhdistävä Brennersola. Vaikka presidentin rooli maassa onkin enemmän seremoniallinen, on Hofer jo vihjannut hajottavansa hallituksen ennen 2018 parlamenttivaaleja.

NorbertHofer2016_(cropped)

Norbert Hofer

Hoferin mukaan Itävallan on suojeltava itseään ja hänen mukaansa ¨talouspakolaiset tuhoavat sosiaalisen järjestelmän.¨ Hänen mukaansa Brennersolan rajakontrolli on väistämätön ja välttämätön. Brennersola on tärkein reitti Italiasta keskeiseen Eurooppaan. Välimeren yli Italiaan saapuvien pakolaisten määrä on lisääntynyt huomattavasti.

brenner

800px-Brenner-Pass-highway-0819-cropped

Brennersola

Hoferin mukaan Itävalta pitää oikeuden suojella rajojaan. Hän sanoo, että rajakontrolli voidaan lopettaa vain, jos Schengenin ulkorajat otetaan valvontaan. (Tällä hetkellähän kuka tahansa voi marssia tai vaikkapa uida Eurooppaan aivan vapaasti. Lat.huom.)

Maanantaina Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun päällikkö, James Clapper sanoi olevan ilmeistä, että ISIS hyödyntää Euroopan pakolaiskriisiä. Hän sanoi myös, että ¨Euroopan unionin tavoite avoimista rajoista ja ihmisten vapaasta liikkumisesta jäsenmaiden välillä on ristiriidassa niiden velvollisuuksien kanssa, mitä jokaisella kansallisvaltiolla on suojellakseen rajojaan ja kansalaisiaan.¨

James_R._Clapper_official_portrait

Tiedustelupäällikkö James Clapper

Hoferin yllättävä voitto presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella ja mahtava 36% äänisaalis kertoo sekä tyytymättömyydestä tämänhetkistä hallintoa kohtaan, että kasvavasta huolesta pakolaisvyöryn tullessa maahan. Vaalitulos on käännekohta Itävallan historiassa. Ensimmäistä kertaa kumpikaan hallituspuolue, SPÖ ja ÖVP eivät olleet vaalien kärkisijoilla. Hoferin EU-skeptinen Vapaus puolue on ollut Itävallan itsemääräämisoikeuden voimakkain puolestapuhuja ¨maahanmuuttoinvaasiota¨ vastaan.

800px-Brenner_LKW_Stau

Brenner on Italian ja muun Euroopan välisen liikenteen tärkein solmukohta. Pakolaisvyöryn vuoksi Itävalta on pakotettu ottamaan rajakontrollin käyttöön. Italialaispoliitikot ovat protestoineet tätä voimakkaasti.

Pakolaisten vapaata liikkumista Eurooppaan puolustavat mielenosoittajat ottivat yhteen poliisin kanssa Brennersolassa pari päivää sitten. Aktivistit vaativat Itävaltaa lopettamaan raja-aitojen rakentamisen. 

(Breitbart)

3 vastausta artikkeliin “Presidentinvaalien ennakkosuosikki: Vain yksi viidestä turvapaikanhakijasta on ¨oikea pakolainen¨”

  1. jotkut idiootit haluavat täyttää Euroopan raiskaajilla ja väkivaltaisilla elukoilla ja jopa ovat valmiina hyökkäämään maan puolustajia kohti. Sekopäistä.

    Tykkää

  2. No koskas ituhipit olis järkeviä ollu. Niiden ajatus on antaa kaikkien kukkien….
    Peace and love…. Jee jee mut sitten ku osuu omalle kohdalle niin itketään.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s