Lasten raiskauksia ja rajua väkivaltaa Ateenan hylätyllä lentokentällä

Pakolaismiehet raiskaavat lapsia.

Kreikan viranomaiset tutkivat useita äärimmäisen väkivallan ja lasten raiskausten tapauksia pakolaisten keskuudessa Ateenan entisen kansainvälisen lentokentän hökkelikylässä. Tuhansia pakolaisia yritetään nyt siirtää alueelta pois eri puolille Kreikkaa.  Tämä siirto-operaatio alkoi sen jälkeen kun 17-vuotias afgaanipakolainen puukotettiin kuoliaaksi. Uhri ja tekijä olivat molemmat samasta leiristä. Nyt raportit alueen oloista kertovat karmivasta lapsiin kohdistuvien raiskausten verkostosta ja pelon ilmapiiristä.

airport

Ellenikon entinen kansainvälinen lentokenttä Ateenan eteläpuolella

Pakolaisäiti kertoo nukkuvansa lastensa lähellä nähtyään joidenkin pakolaisten raiskaavan lapsen. ¨Outoja asioita tapahtuu täällä öisin. Monet nuoret miehet humaltuvat. He huutavat, tappelevat ja tekevät rumia temppuja. Kukaan ei uskalla vastustaa heitä. Olemme nähneet pikkupoikien ja-tyttöjen joutuvan raiskatuiksi kylpyhuoneissa täällä. Olemme nähneet kun perheitä ryöstetään ja ihmisiä uhkaillaan veitsillä.

160307145625-migrants-hellinikon-airport-balcony-exlarge-169

Pakolaisia hylätyllä lentokentällä

Yksi pakolaiskriisin ilmiöistä näyttää olevan lasten seksuaalisen hyväksikäytön kasvu kaikkialla Euroopassa. Kreikassa jopa 5-vuotiaat ovat joutuneet afgaanimiesten raiskaamiksi ja esimerkiksi Saksassa, Ruotsissa ja Itävallassa lasten raiskaukset uimahalleissa ovat olleet jatkuva uutisten aihe. Esimerkiksi tammikuussa Itävallan Linzissä kuusi pakolaismiestä ympäröi 3-vuotiaan pojan ja laittoi kätensä hänen housuihinsa ja masturboivat pojan vieressä. Maaliskuussa Kölnissä kuusi miestä hyökkäsi 12-vuotiaan tytön kimppuun vesiliukumäessä alkaen kouria häntä uimapuvun alta.

571f8d35c36188df0a8b4599

Monet uimahallit ovat pyrkineet kontrolloimaan tilannetta antamalla porttikiellon turvapaikanhakijoille, mutta tästä on jouduttu luopumaan vasemmiston painostuksen vuoksi ja raiskaukset ja ahdistelut ovatkin jatkuneet Euroopan uimahalleissa edelleen.

EU:n poliittiset päättäjät jatkavat edelleen mantereen täyttämistä nuorilla muslimimiehillä. Joukossa on raiskaajia, terroristeja ja muita rikollisia, mutta tämä ei näytä kiinnostavan tämänhetkistä hallintoa. Esimerkiksi Itävallan Wienissä noin kolmasosa pakolaisista on jo syyllistynyt erilaisiin rikoksiin. Eurooppaan on tämän ja viimevuoden aikana tullut lähes 2 miljoonaa pakolaista, joista siis yli 600 000 näyttäisi olevan rikollisia. Minkälaisia seurauksia tästä tulee olemaan lähivuosina Euroopan väestön turvallisuudelle?

Samanlaista äärimmäisen väkivaltaisuuden ilmiötä ei voi huomata muutakuin islamilaisesta maailmasta tulevien turvapaikanhakijoiden parissa. Muslimien osuus väkivalta- ja seksuaalirikoksissa on kymmeniä kertoja korkeampi kuin ei-muslimi kantaväestöllä. Myös lapsiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta ja pedofilia ovat läheisesti islamiin liittyvä, islamin uskonnon ja sen opettajien kannustama käytäntö. Euroopan lapset pitää saada turvaan muslimimiesten väkivaltaiselta kiimalta.

Pakolaiset ovat valloittaneet Ateenan entisen lentokentän

Pakolaiset asuvat, murhaavat ja raiskaavat lentokentän sisällä

(Breitbart)

 

2 vastausta artikkeliin “Lasten raiskauksia ja rajua väkivaltaa Ateenan hylätyllä lentokentällä”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s