Pakolaisten jäljet keskuksessa: Spermaa, oksennusta, verta ja ulosteita seinillä ja vuoteissa

Torakat herkuttelemassa poliisien saavuttua.

Hameln, Saksa. Presidentti Obaman vierailun vuoksi Hamelniin tulleet mellakkapoliisit tarvitsivat yösijan. Poliiseille tarjottiin turvapaikanhakijoiden aiemmin käyttämää majoituspaikkaa.

Järkyttyneet poliisit joutuivat kieltäytymään tarjouksesta. Poliisiliiton mukaan he eivät voineet majoittua sellaisissa oloissa ja päättivät ennemmin nukkua ajoneuvoissaan. Poliisien mukaan olosuhteet entisessä pakolaiskeskuksessa olivat ¨katastrofaaliset.¨ Nordhein-Westfalenin sisäministeri Ralf Jäger: ¨Skandaalimainen hygieninen tilanne!¨

Seinillä ja vuoteissa oli siemennestettä, verta, oksennusta ja ulosteita ja torakat herkuttelivat näillä jätöksillä.

Poliisit julkaisivat joitakin kuvia paikalta Facebookissa. Ihmisten reaktiot olivat järkyttyneitä. Yksi kommentoija sanoi: Samaan aikaan valepakolaiset asuvat loistohotelleissa.¨

Turvapaikanhakijat eivät tunnu lainkaan ymmärtävän länsimaisia hygienianormeja. Tämä on tullut esiin toistuvasti. Nickelsdorfin kaupunki Saksassa on kärsinyt erityisesti pakolaisten roskien ja viemärijätteiden kanssa. Myös junia on jouduttu desinfioimaan, koska pakolaiset eivät osaa käyttää vessoja ja ulostavat ja virtsaavat lattioille sen sijaan.

(Jungefreiheit)

 

3 vastausta artikkeliin “Pakolaisten jäljet keskuksessa: Spermaa, oksennusta, verta ja ulosteita seinillä ja vuoteissa”

  1. Näin se eliitti bildeberg kokouksissa ja muualla pystyy kaikessa rauhassa suunnittelemaan lisää verotusta ja rahan ryöstöä köyhiltä suurentaen köyhien ja rikkaiden välistä taloudellista eroa. Kun kansa keskittyy tällaisiin ongelmiin, he pääsevät tekemään kaikessa rauhassa, piilossa huomiolta laatimaan lisää asioita viedäkseen kansalta loputkin pennoset ja vallan! Tällaisessa yhteiskunnassa me asumme.

    Tykkää

  2. ovat tietoisia, mutta likainen tehdään tarkoituksella, koska muuten et tunne niin epäpätevät ja heikkoa itsetunto hlö. että hän on joku… ja pakanat keitä me olemme ja tulemme aina olemaan , ja ei vaan lika joka paikassa,myös rikkinäiset tavarat kaikki jätettään tahallaan se hirvittävä lika jne. ,…..mutta he nauravat ….kaikki on arabia k. Koraanissa että meidän on palvella heitä, mutta ei päinvastoin .. näkee heti miten kunnioittavat uuden valtion paikallista kultuuri..

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s