Ruotsin Vihreät islamistit

Islamistit ovat soluttautuneet Ruotsin Vihreisiin ja maan hallitukseen.

Radikaalit islamistit ovat Vihreiden johtoasemissa ja heitä on jopa Ruotsin hallituksessa. Ei ole vaikea arvailla syitä Ruotsin päätöksille täyttää maa muslimeilla.

NDC1-463x288

Turvallisuusekspertti, Lars Nicander, Ruotsin maanpuolustuskoulusta sanoo: ¨On selvää että he pyrkivät pääsemään luottamustehtäviin.¨ Hän on huolissaan siitä, että Vihreät ovat islamistien hallussa. ¨Islamistinen Muslimiveljeskunta on saanut laajaa jalansijaa puolueessa.¨

Kysyttäessä Nicanderilta miksi juuri Vihreät on joutunut soluttautumisen uhriksi, hän vastasi: ¨Koska Vihreät ovat rauhanliike. He eivät ole oppineet, että henkilön arvot pitäisi tarkistaa. He ovat naiiveja.¨

Vihreä liike ei kritisoi ihmisten näkemyksiä puolueen sisällä, koska he ovat erittäin peloissaan islamofobiasyytösten vuoksi. He ovat haavoittuvia ja joutuivat uhriksi hyvää tarkoittavan ¨kaikki kuuluvat mukaan¨- asenteensa vuoksi.

romson

Åsa Romson, Vihreät. Onko Ruotsin varapääministeri Romson myös islamisti? Ainakin hänen mielipiteidensä perusteella voisi niin päätellä

Ruotsin varapääministeri, Åsa Romson esitti loukkaavia kommentteja kutsuessaan 9/11 terrori-iskuja ¨onnettomuudeksi.¨ Iskuissa kuoli lähes 3000 ihmistä, kun terroristit tarkoituksella lensivät matkustajakoneita päin rakennuksia.

Mehmet_Kaplan_01

Onko Mehmet Kaplan, ruotsalaisministeri, Turkin vakooja? Onko myös Suomen Vihreät islamistien takataskussa? Tai onko jopa SDP:ssä tällaisia elementtejä?

Vihreiden juuri eronnut asuntoministeri, Mehmet Kaplan, joka tunnetaan hyvin yhteyksistään islamonatsiryhmiin, joita epäillään tuhansista poliittisista salamurhista esimerkiksi Turkissa onnistui soluttautumaan jopa Ruotsin hallitukseen asti. Kaplan kuvattiin illallisella turkkilaisten Suurturkkia ajavien, Erdogania tukevien islamonatsien kanssa. Aiemmin Kaplan vertasi ISIS- taistelijoita Suomen Talvisodan vapaustaistelijoihin.

4d5473fcf312db78c1a195bbeeeaaf69eeee53d9d1bac173855f9f5fe263ccfc

Toinen Vihreä poliitikko, Yasri Khan kohahdutti kertoessaan, että islamin mukaan naisia ei saa kätellä. Puolueen mukaan he tiesivät Khanin fundamentalistisuudesta mutta eivät antaneet tämän estää hänen etenemistään Vihreiden riveissä.

viher

Vihreät: Kenestä tahansa voi tulla Vihreä vaaliehdokas! Juuri näin näyttää käyneen Ruotsissa

Juuri Vihreät ja Vasemmisto ovat usein näiden islamonatsien ensimmäisiä uhreja. Samat ihmiset joita he puolustavat, iskevät veitsen selkään tilaisuuden tullen ja käyttävät näiden poliittisten ja aatteellisten suuntausten naiiviutta hyväkseen. Samaan tapaan useat pakolaisten kanssa työskentelevät ovat tulleet murhatuiksi, raiskatuiksi, ryöstetyiksi ja pahoinpidellyiksi halutessaan auttaa ihmisiä, jotka pitävät auttamista tyhmyytenä ja heikkoutena ja alkavat välittömästi täyttämään voimatyhjiötä heikkoutta havaitessaan, kuten Vihreidenkin tapauksessa voimme nähdä.

Onko myös Suomen Vihreisiin, SDP:n tai Vasemmistoliittoon soluttautunut islamisteja? Ainakin näiden puolueiden ajaman maahanmuuttopolitiikan mukaan näin voisi päätellä.

3 vastausta artikkeliin “Ruotsin Vihreät islamistit”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s