Piraattipuolueen johtaja pidätetty Saksassa Erdoganin pilkkaamisesta

Eurooppalainen sananvapaus murenee.

Saksan Piraattipuolueen johtaja, Bruno Kramm pidätettiin hänen toistettuaan koomikko Jan Böhmermannin kirjoittaman runon presidentti Erdoganista. Kramm pidätettiin mielenosoituksessa, jossa protestoitiin hallituksen päätöstä sallia Böhmermannin syyttäminen Erdoganin pilkkaamisesta.

Viikonloppuna Turkissa pidätettiin myös Hollantilaisen lehden toimittaja. Syynä Erdoganin pilkkaaminen.

Turkissa on pidätetty yhteensä lähes 2000 ihmistä presidentin loukaamisesta tai hänen politiikkansa arvostelusta.

Presidentti Erdoganin islamistinen tyrannia ja sananvapauden vaino leviää kovaa vauhtia myös Eurooppaan. Turkki on pyytänyt Euroopassa asuvia kansalaisiaan ilmoittamaan presidenttiä tai Turkin politiikkaa kritisoivat henkilöt Turkin lähetystöön.

Turkki vahvistaa jalansijaansa Euroopassa monin tavoin. Esimerkiksi Saksassa Turkki hallitsee noin 900 moskeijaa. Näyttäisi siltä, että näillä islamisteilla on myös vankka jalansija Ruotsin Vihreissä ja Ruotsin hallituksessa. Vihreiden asuntoministeri, Mehmet Kaplan joutui eroamaan kun levisi uutinen ja valokuvia, joissa hän istuu illallisella turkkilaisen, lukuisista poliittisista murhista epäillyn äärijärjestön jäsenien kanssa. Poliittiset tutkijat epäilevät koko Vihreiden olevan islamistien kaappaama. Onko Suomessa meneillään samanlainen operaatio? Tätä pitää selvittää.

Erdoganin nälkä kasvaa syödessä kun Euroopan heikot johtajat häpeällisesti alistuvat hänen vaatimuksiinsa ja sanelupolitiikkaansa. Turkin viisumivapaus Eurooppaan olisi kolossaalinen virhe.

2 vastausta artikkeliin “Piraattipuolueen johtaja pidätetty Saksassa Erdoganin pilkkaamisesta”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s