Ei tuomiota: Syyrialainen pakolainen suunnitteli ja toteutti eurooppalaispojan murhan

Murhaajan isä syyttää koulua: ¨Koulu ei tehnyt mitään palauttaakseen hänen kunniaansa, hän teki sen itse.¨

Islamilaisen maailman kunniakäsitteet ovat psykopaattisia ja täysin sopimattomia länsimaiseen yhteiskuntaan. Muslimipoika murhasi palauttaakseen kunniansa. Osa tätä kunniakulttuuria on se, että muslimina pojan mielestä hänellä onkin täysi oikeus kouria ei-muslimityttöjä vapaasti. Hän syyttääkin uhria hänen kunniansa varastamisesta ja kunnia piti palauttaa tappamalla. Tämä on täysin normaalia käytöstä islamilaisessa maailmassa ja muslimien maahanmuuton myötä siitä on tullut normaalia käytöstä myös Länsimaissa. Tämä on jo selvää.

Ahmad Mustafa Ali murhasi liettualaissyntyisen Arminas Pileckasin kostona siitä, että Arminas oli estänyt häntä ahdistelemasta tyttöä. Tämän jälkeen Ahmad oli katsonut internetistä ohjeita kuinka tappaa ihminen veitsellä. Poika oli kertonut myös isälleen aikovansa kostaa Arminasille. Hän otti keittiöveitsen mukaan kouluun, hiipi Arminasin taakse ja iski poikaa selkään. Terä lävisti sydämen ja Arminas kuoli saamiinsa vammoihin.

Murhaajan isä syyttää koulua: ¨Koulu ei tehnyt mitään palauttaakseen hänen kunniaansa, hän teki sen itse.¨

Jotta uhrit ja murhaa kritisoivat saataisiin syyllistettyä ja vaiennettua, tällaiselle tapaukselle on tyypillistä muslimien aloittama kampanjointi vihapuheesta, kuten tässäkin tapauksessa kävi. Tällainen lobbaus onkin toiminut tehokkaasti ja aiheuttanut sen,että muslimien tekemiä rikoksia yritetään peitellä ja salailla niin viranomaisten, kuin median toimesta kaikkialla Länsimaissa, kuten Suomessa.

Ahmad ei saa murhasta mitään rangaistusta, vaikka viranomaisten tutkimus osoitti, että kyseessä oli harkittu murha. Rikosvastuullisuusikä Ruotsissa on 15 ja Ahmad väittää olevansa 14-vuotias.

Ahmad oli ahdistellut tyttöä ja Arminas tuli puolustamaan häntä. Siitä hän joutui maksamaan hengellään.

(Daniel Greenfield, Frontpagemag, Ingrid Carlqvist Gatestone Institute)

7 vastausta artikkeliin “Ei tuomiota: Syyrialainen pakolainen suunnitteli ja toteutti eurooppalaispojan murhan”

  1. Joo, ja rajat auki vaan näille hörhöille.. terapiat, lääkärit, pankkikortit ica:an, asunnot, lomat, vaatteet, kännykät.ym ym.. täällä ruotsissa ja mikä oli kiitos. 4murhattu ja 15 loukkaantunu! Sigtuunassa hilluu Syyrialainen mafia! Kuinka pitkälle annetaan mennä. Niitä tulee kokoajan lisää sikiää ku sienet sateella!!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s