Video: Israelin puolustusinnovaatioiden nerokkuus

Verenhimoisten vihollisten ympäröimän on oltava paras.

Israel on voittanut kaikki käymänsä sodat. Se onkin maan ainoa vaihtoehto, sillä sen vihollisten pyrkimys on juutalaisten hävittäminen Lähi-Idästä, kansanmurha joka on jatkunut jo 1400 vuotta. Jokainen sota on Israelille eksistentiaalinen kamppailu.

Israelin innovaatiot puolustusteknologian saralla hakevat vertaistaan ja hämmästyttävät nerokkuudellaan. Israel on maailman kärjessä myös lääketieteen ja informaatioteknologian alueilla.

On hämmästyttävää kuinka pieni ja karu maa on muutamassa vuosikymmenessä kehittynyt yhdeksi maailman edistyneimmistä valtioista niin tieteen, taiteen ja teknologian alueilla, kuin myös yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti, vaikka maa on ollut vuosikymmeniä jatkuvan hyökkäyksen kohteena naapureidensa ja muiden islamilaisten valtioiden taholta, jotka uskontonsa määräystä noudattaen, yrittävät saada Israelin alueet haltuunsa ja juutalaiset hävitettyä.

Jerusalem on ollut juutalaisten pääkaupunki jo 3000 vuotta. Maailman muslimit kuitenkin vaativat sitä itselleen, perustaen vaatimuksensa väitteeseen, jonka mukaan Muhammed laskeutui Temppelivuorelle lentävällä hevosella jolla oli naisen kasvot.

800px-Pink_elephant_in_the_sky

Mikä on lentävän hevosen juridinen painoarvo kansainvälisessä oikeuskäytännössä, vai onko kyseessä vain pelkkä vaaleanpunainen lentävä elefantti?

(Photo: IDF)

6 vastausta artikkeliin “Video: Israelin puolustusinnovaatioiden nerokkuus”

  1. Israel on ainoa taitava ja moderni valtio lähi-idässä. Kaikissa muissa ympärillä olevissa maissa arabit miettii miltä kamelin kusi maistuu teen seassa. Kjähääh..

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s