Toisin kuin YLEn Perjantai-ohjelmassa toitotettiin, radikalisoituneet ovat keskiluokkaisia ja hyvin koulutettuja

Esimerkiksi Belgiassa vain yksi kuudesta radikaalista tulee köyhistä oloista.

Ohjelmassa yritettiin antaa kuva, jonka mukaan terroristit ovat syrjäytyneitä ja työttömiä jne. ja että radikalisoituminen johtuu sosioekonomisista syistä. Tämä ei pidä paikkaansa. Yhteinen tekijä terroristeilla on sen sijaan heidän voimakas uskonnollisuutensa ja radikalisoituminen tapahtuukin pääsääntöisesti moskeijoissa. Vihamielisyys ei-muslimeita kohtaan opitaan myös kotona ja islamilaisista uskonkappaleista.

Tyypillistä valtamedialle ovat myös pyrkimykset kääntää huomio länsimaisista terrorismin uhreista muslimiuhreihin argumentoimalla: ¨Terroristit tappavat enemmän muslimeita kuin muita.¨ Varmasti heidän iskuissaan kuoleekin enemmän muslimeita ISLAMILAISISSA MAISSA, JOISSA KRISTITYT JA MUUT USKONNOLLISET VÄHEMMISTÖT ON JO LÄHES HÄVITETTY. Euroopassa tapahtuvat iskut ovat kuitenkin kohdistettu eritoten, ei-muslimeita, valkoisia, kristittyjä ja heidän yhteiskuntaansa, uskontoaan ja elämäntapaansa vastaan.

Muslimit tappavat toisia muslimeita terrori-iskuissa syistä, jotka johtuvat heidän eri näkemyksistään uskonnosta. Muslimit ovat tappaneet toisiaan MILJOONITTAIN aivan islamin ensimetreiltä, 600-luvulta asti. Nämä islamin sisäiset veriset riidat ovat pääsyy Lähi-Idän ikuiseen sotatilaan, siinä missä terrori-iskujen syyt Länsimaissa taas kumpuavat kaikille muslimeille yhteisien islamin oppien lietsomasta vihasta ei-muslimeita kohtaan.

YLE yrittää antaa kuvan, jossa terrorismi on eurooppalaisten omaa syytä, koska he kohtelevat muslimeita, Ylen mukaan, huonosti. Tämä on törkeää. Me annamme tänne tulleille muslimeille kaiken mitä he eivät koskaan voisi saada omissa kotimaissaan: Koulutus, terveydenhuolto, turvallinen ja demokraattinen yhteiskunta, sosiaaliturva jne. Lista on pitkä.

Mihin tällä ohjelmalla pyritään? Yrittääkö YLE kertoa meille, että terroristeilla on paha olo ja että heitä pitäisi ymmärtää ja suvaita?

Ylen islamiin ja terrorismiin liittyvien ohjelmien asiantuntemattomuus on häikäisevää.

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s