Video: Mohammed viilteli veitsellä 56 autoa

Kymmenien tuhansien vahingot.

Middlesbrough, Englanti. Mohammed Qureshi viilteli autoja neljän päivän ajan ja aiheutti 50 tuhannen punnan vahingot. Moni auton omistaja ei kuitenkaan saa mitään korvausta vakuutuksesta, koska yksittäiset vahingot eivät ylitä omavastuurajaa.

Qureshin asianajajan mukaan miehellä on diagnosoimaton mielisairaus. Tuomari määräsi 9 kuukauden vankeustuomion ehdollisena, kahden vuoden koeajalla. Miehen talous- ja mielenterveysongelmien vuoksi häntä ei määrätty maksamaan vahingonkorvauksia.

6 vastausta artikkeliin “Video: Mohammed viilteli veitsellä 56 autoa”

  1. Niin, onneksi meillä täällä Suomen Helsingissä on toinen meininki. Tässä jokunen aika sitten, eräässä autotallissa (taloyhtiön) Pikku-Huopalahdessa Pasiuksenkaarella nämä pikkugangstat ja wanna-be-neekerit hyppivät useiden autojen katot ja konepellit lyttyyn. Poliisi sai kameroista katsella syylliset/tekijät, jotka saivat sitten nuhteita rangaistuksekseen, sekä poliisien lähettämät videot tapahtumista koteihinsa, että voivat sitten näytellä muille kaltaisilleen rikastuttajilleen ja vanhemmilleen aikaansaannoksiaan. Kyseessä oli mamut ja pari ”localmertsii”. Muita sanktioita ei tullut. Ja mediahan ei ole paljoa puhua pukahtanut. – Kukahan maksoi vandalismin laskut? Tuskin kytät, mutta mistä sitä tietää kun kerran eivät informoi mitään eikä ketään. Taitaa olla tabu tai poliisien ohjeistusta median suhteen kuten nykyään on tapana. Tai sit Stubido ”raapasi” valtionkassasta mokomat ”hilseet”.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s