Onko Turkkiin enää turvallista matkustaa? Saksa varoittaa turisteja olemaan vitsailematta

Uusi naula sananvapauden arkkuun?

Saksan valtion nettisivu, jolla on matkavinkkejä Turkkiin matkaaville, on saanut uusia päivityksiä sen jälkeen kun liittokansleri Merkel päätti sallia saksalaisen koomikon, Jan Böhmermannin syyttämisen presidentti Erdoganin loukkaamisesta.

Turisteja on nyt neuvottu pitämään suunsa supussa ja olemaan esittämättä julkisesti Turkin tai sen politiikan vastaisia kommentteja tai vitsejä. Tämä varoitus on lisätty Saksan ulkoministeriön sivustolle.

19 kuukautta sitten Erdogan määräsi lain joka kieltää presidentin loukkaamisen. (Lue: Hänen politiikkansa kritisoinnin) Käytännössä tämä tarkoittaa, että Erdogan voi pidättää kenet tahansa häntä vastustavan henkilön. Näin on todellakin myös tapahtunut. Lain nojalla on pidätetty 1850 henkilöä. Tämä tarkoittaa, että noin 3 ihmistä on pidätetty joka päivä presidentin loukkaamisesta.

Erdogan itse on aggressiivinen ja helposti raivostuva, huumorintajuton henkilö.

 

3 vastausta artikkeliin “Onko Turkkiin enää turvallista matkustaa? Saksa varoittaa turisteja olemaan vitsailematta”

  1. erdogan myös ostaa isikseltä öljyä ja salakuljettaa sitä länteen. Siksi hän vastustaa Venäjän isiksen vastaisia iskuja ja ampui alas myös tuon yhden hävittäjän vaikka se ei ollutkaan turkin ilmatilassa. Väittivät toisin, mutta jos vähääkään ymmärtää lentokoneista niin heittoistuin EI LIIDÄ kymmeniä kilometrejä vaakasuunnassa…

    Tykkää

  2. Erdogan sitä Erdogan tätä, helkutti ihminenhän se vaan on. Kyllä siitäkin saa ilmat pihalle. Mikä v…. siinä niin pelottavaa on?
    Miksi EU niiaa sille? Hullu pedofiilihän se on

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s