Uusi mielenilmaus Tapanilassa turvapaikanhakijoiden lähitaistelukoulutusta vastaan

LEHDISTÖTIEDOTE 19.4.2016 Julkaisuvapaa heti

Lehdistötiedote 21.4.2016 Tapanilan mielenilmauksesta

Helsingin Tapanilan Urheilukeskuksen vieressä (Erätie 3) järjestetään torstaina 21.4.2016 klo 19 kuudennen kerran mielenilmaisu turvapaikanhakijoille verorahoilla annettavaa lähitaistelukoulutusta vastaan. Tuomitsemme erityisesti:

  1. Tapanilan Erä ry. järjestää ilmaisia karatekursseja kriisialueilta tulleille taustoiltaan epämääräisille miespuolisille turvapaikanhakijoille. Vastuulliset karateohjaajat eivät opeta väkivaltarikollisen tai tuntemattoman taustan omaavia henkilöitä. Ei varsinkaan, jos he tulevat kulttuurista, joissa Tapanilan viisikon kaltaiset joukkoraiskaukset ovat yleisiä.
  2. 25.2.2016 Tapanilan Urheilukeskuksen alueelta tulleet vartijat keskeyttivät väkivalloin laillisen ja poliisin ohjeiden mukaisen rauhanomaisen mielenilmauksen. Asiasta on tehty useita rikosilmoituksia. Hyökkäysvideo on katsottu 30 000 kertaa.*
  3. Hyökkäyksen toteuttanut muslimien turvallisuuspalveluksi itseään mainostava Fora Security Service Oy on ilmoittanut toimineensa ”toimeksiantonsa” mukaisesti. Oliko Tapanilan Erä ry. tai Luona Oy käskenyt hajottaa laillisen mielenilmauksen? Oliko kyseessä pieleen mennyt suunniteltu provokaatio?
  4. Helsingin Sanomat valokuvasi hyökkäyksen, mutta ei ole julkaissut eikä luovuttanut kuvia. Tunsiko kuvaaja hyökkäystä johtaneen Fora Oy:n hallituksen puheenjohtajan Muhamed Ahmed Hassanin? Hassan on esiintynyt mm. Husu ja Ali-ohjelmassa.
  5. TapanilanUrheilukeskusonkiistänytomaavansamitäänsuhdettaForaOy:nkanssa. Silti se provosoivasti antaa Foran vartijoiden toimia aina mielenilmauksien aikana. Ainakin yksi vartijoista on partioinut naamioituneena.*
  6. Tapanilan Erä ry. ja Tapanilan Urheilukeskus eivät ole kertaakaan suostuneet tapaamaan mielenilmaisijoiden edustajia edes poliisin välitysyrityksistä huolimatta.

Tapanilan Urheilukeskuksen ja Fora Oy:n hyökkäävä ja provosoiva käytös on vain tuonut lisää tukea mielenilmauksille. Myös Soldiers of Odinit ovat saapuneet paikalle.* Tämän jälkeen kukaan ei ole enää pyrkinyt keskeyttämään tai muuten häiritsemään mielenilmaisua.* Kiitämme Odineita.

Tapahtuman ovat järjestäneet Rajat Kiinni! -aktivistit. Tapahtuma on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen, poliittisesti sitoutumaton, tunnukseton ja päihteetön. Suomalaiskansallisia symboleja, kuten Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Tapahtumassa jaetaan ilmaiseksi kahvia ja pullaa.

*Lisätietoja tapahtumasivulta:
Ei lähitaistelukoulutusta turvapaikanhakijoille meidän rahoillamme. Osa 6: https://www.facebook.com/events/1694013867532832/

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s