Törkeä veto! Hollanti hylkäsi kansanäänestyksen tuloksen

 

Hollantilaiset äänestivät selkeästi EU:n laajentumista vastaan alkukuusta. Maan parlamentti kuitenkin päätti hylätä äänestyksen tuloksen EU:n painostuksen alaisena. EU on jälleen kerran sabotoinut eurooppalaisen kansanäänestyksen ja runnonut muutaman Brysselissä istuvan byrokraatin näkemyksen läpi. Hollannin parlamentti kumosi kansanäänestyksen tuloksen huomioon ottamisen äänin 75-71.

Street_roller

EU ja Hollannin parlamentti jyräsivät kansalaisten tahdon yli. EU häpäisee yleisen demokratian käsitteen perustan: Kansan tahdon. Mitä järjetöntä tulemme näkemään seuraavaksi? Turkin viisumivapauden ja EU-jäsenyyden? Se pitää estää.

Hollantilaiset äänestivät siitä, pitääkö EU:n laajentua Ukrainan suuntaan. Samalla äänestystä voidaan kuitenkin pitää mielenilmauksena Hollannin EU-jäsenyydestä ja esimerkiksi Turkin jäsenyydestä ja EU:n läpi nuijimasta maahanmuuttopolitiikasta, jolla Euroopan kadut täytetään islamilaisista maista tulevilla, kysymättä kansalaisten mielipidettä.

Erittäin likainen puolitusina

Nyt mielipidettä kuitenkin kysyttiin. Kun se osoittautui EU-vastaiseksi, kansanäänestyksen tulos hylättiin ja sivuutettiin törkeällä tavalla.

Ennen kansanäänestystä Euroopan komission puheenjohtaja, Juncker sanoi: ¨Jos Hollanti äänestäisi laajentumista vastaan, se olisi katastrofi!¨

maxresdefault

Juncker: ¨En usko, että hollantilaiset äänestävät EI, sillä se avaisi ovet suureen kriisiin mantereella.¨

Mutta vastoin hänen ennustustaan Hollanti äänesti laajentumista vastaan ja sanoi EI. Mikä sen seuraus oli? Ei mikään muu kuin kansan tahdon yli jyrääminen.

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Törkeä veto! Hollanti hylkäsi kansanäänestyksen tuloksen”

  1. EU pitää kaataa omien voimalla. Nimittäin se tulee kaatumaan kuitenkin muutaman vuoden sisällä muslimien voimalla. Ja sen jälkeen ei ole omilla enää elämää.!
    Tuskinpa nuo päättäjät saamillaan rahoilla silloin mitään tekee ;))

    Tykkää

  2. Se on uutta demokratiaa! Ja leviää nopeasti. Ruotsi oli ensimmäinen, joka jätti vaalien äänestystuloksen huomioimatta. Hallituksen muodostavat vanhat valtapuolueet keskenään vaalien tuloksesta välittämättä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s