Kreikkalaiset aseistautuvat: Asemyynti +400%!

¨Poliisi ei pysty suojelemaan kansalaisia.¨

Kreikkalaiset ostavat ampuma-aseita enemmän kuin koskaan ennen.

¨Ihmiset ovat peloissaan… ihmiset ovat kauhuissaan kaikesta siitä mitä tapahtuu ympärillämme. Valitettavasti tällä hetkellä poliisi ei pysty suojelemaan ihmisiä kunnolla. Asemyynti on lisääntynyt 300-400% Erityisesti ongelma alueilla kuten täällä Makedonian osavaltion alueella.¨

706px-PosGreekMacedonia

Kreikan Makedonia

800px-White_Tower_Thessaloniki_2009

Kreikkalaisen Makedonian keskus ja pääkaupunki, Thessaloniki: Valkoinen torni, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Verinen torni, turkkilaisten murhattua kaikki siellä pitämänsä vangit. Kaupungin vapauduttua muslimivallasta 1912, torni pestiin valkoiseksi symbolisena eleenä ja se sai nykyisen nimensä

Kreikkalaisten mielessä ja muistoissa on edelleen muslimivallan, eli turkokratian ajat,sen tyrannia hirmutekoineen ja kansanmurhineen. Joillakin Kreikan alueilla ja saarilla suhtautuminen muslimeihin on ymmärrettävästi erittäin negatiivista. Joillakin Kreikan saarilla turkkilaiset tappoivat lähes koko väestön ja loput vietiin orjuuteen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s