Mepit orkestroivat itselleen 10 miljoonan limusiinipalvelun terrorismin pelossa

Raiskatuilla Euroopan pikkulapsilla ei ole ollut autonkuljettajia turvanaan.

Mepeillä on mahdollisuus ottaa koska tahansa limusiini parlamentin parkkihallista ja ajaa minne tahtovat. Limusiinit kuljettajineen ovat heidän palveluksessaan aina. Perusteena uudelle limusiinisopimukselle on terrorismin pelko. Pelkästään kuljettajien univormut maksavat 1000€ kappale.

Mitä heillä mahtaa olla pelättävänä? EU on tehnyt hyvin selväksi, että islam on rauhan uskonto ja se joka toisin sanoo on rasisti. 1,8 miljoonan pakolaisen joukossa on tullut tuhansia terroristeja ja myös pakolaiset ovat olleet mukana terrori-iskuissa. Kaikki kysymysten esittäminen islamilaisista maista tulevien muodostamasta turvallisuusriskistä ja islamin ja terrorismin linkistä on kuitenkin tylysti torjuttu.

Euroopan poliittinen eliitti täyttää mantereen muslimeilla mutta näyttää itse pelkäävän heitä, viitaten samaan aikaan kintaalla kantaväestön turvallisuushuolille.

Yksi Brysselin terrori-iskuun syyllistyneistä oli aiemmin siivoojana Euroopan parlamentissa ja hänellä oli esteetön pääsy rakennuksen kaikkiin toimistoihin. Mitähän tärkeitä ja turvallisuuden vaarantavia papereita on päätynyt terroristien käsiin? Monetko kopiot avaimista ja kulkuluvista on valmistettu?

Riippumaton media varoitti juuri tästä ilmiöstä jo viime marraskuussa:

¨Pesiikö Brysselissä tikittävä aikapommi, joka kohdistuu kenties jopa suoraan EU:n hallintoon? Onko Euroopan unionia ylipäänsä järkevää johtaa paikasta, jonka väestörakenne on nopeasti muuttumassa siten, että Euroopan ulkopuolisen etnisen, kulttuurisen ja uskonnollisen taustan omaavat tulevat olemaan enemmistönä?¨

soppakanuuna

Kuuleeko parkkihalli…testing testing: Un..döö…truaa… Je veux une limousine a Helsinki…no no no elsinki!… Helsinki! …H niinku Hollande!…. eiku Hoo! Hoo niinku H. Moilanen!

Magnus Fröderberg

Limusiini tänne ja vähän äkkiä …tana!¨ …. Hei kuuntele urpo! Mä tiedän että mä oon ministeri mut mä oon silti hei Meppi!… joo, lähetä kaks samantien niin saan fillarin ja golfkärryn mukaan.

(Kuvat: European People’s Party, Soppakanuuna, Magnus Fröderberg. lähde: politico.eu, Breitbart)

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Mepit orkestroivat itselleen 10 miljoonan limusiinipalvelun terrorismin pelossa”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s