Turkkilaisyhteisö tyrmää Saksan viranomaisten vaatimukset muslimien integroitumisesta

Milloin opimme, että muslimit eivät HALUA, AIO tai SAA integroitua, koska islam kieltää sen?

Saksan hallitus esitti suunnitelman maahanmuuttajien kotouttamisesta, jossa ehdollistetaan sosiaalietuudet hakijan halukkuuteen oppia saksan kieli ja integroitua saksalaiseen yhteiskuntaan. Tämä järkevältä ja loogiselta kuulostava suunnitelma ei kuitenkaan miellytä kaikkia.

Saksan turkkilaisyhteisöä edustava TGD-järjestö tyrmäsi suunnitelman suoralta kädeltä sanoen: ¨Suunnitelma on ihmisiä vihaava, perustuslain vastainen, absurdi ja hallitseva CSU-puolue tekee vain karhunpalveluksen demokratialle ja yrittää kalastella äärioikeiston ääniä.¨

TGD:n mukaan ehdotus on ¨yhtä absurdi kuin ehdotus burkakiellosta¨, joka kieltäisi kasvot peittävät, monissa islamilaisissa maissa pakolliset, musliminaisten pukeutumissäännöt.

Turkish areas of Berlin

Berliinin katukuvaa

Burkakieltoa on ehdottanut CSU:n varajohtaja, Julia Klockner.

Turkkilaisyhteisö on ollut yhteydessä suoraan liittokansleri Merkeliin ja vaatinut hänen tekevän jotakin, että ¨tämä hölynpöly saadaan loppumaan.¨

Merkelin oma CSU-puolue näyttää jatkuvasti olevan paljon kriittisemmillä linjoilla maahanmuuton suhteen kuin Merkel itse. Puolueen pääsihteeri Andreas Scheuer sanoo, että hän haluaa nähdä lopun ulkomailta tuleville imaameille ja islamin uskonnollisille johtajille, joita rahoittavat maat kuten Saudi Arabia ja Turkki.

berlin-turkish-women_1713_600x450

Saksan turkkilaiset pitävät vaatimuksia kielen oppimisesta ja saksalaiseen yhteiskuntaan sopeutumisesta kohtuuttomana ja naurettavana

Scheuer: ¨Ääriajattelu tulee osittain muista maista. Saksan kielen tulee olla kaikkien moskeijoiden kieli.¨

Suunnitelman mukaan kaikkien imaamien tulee olla Saksassa koulutettuja ja heidän työtään valvottaisiin siten, että voidaan varmistua sen olevan yhdenmukainen saksalaisten perusarvojen kanssa.

SONY DSC

Moskeija Berliinissä. Photo: Sebastian Wallroth

Ei ole yllättävää, että turkkilaiset muslimit vastustavat hanketta. Suurin osa Euroopan muslimeista elää täysin yhteiskunnan tukien varassa. Islam kieltää tasaveroisen yhteiselon muiden kanssa, siksi integroituminen on mahdotonta.

w460

Presidentti Erdogan on erittäin suosittu Saksan turkkilaisyhteisön keskuudessa. Moni haluaisikin nähdä Turkin EU:n jäsenenä ja Erdoganin johtamassa Euroopan islamilaiselle tielle. Turkin kouluissa on meneillään voimakas kampanja Erdoganin unelmien mukaisen ¨uskonnollisen sukupolven¨ kasvattamiseksi. Osana koulutusta on marttyyrius, eli henkensä antaminen islamin edistämiseksi. Myös ei-muslimeita murhanneita itsemurhapommittajia kutsutaan usein islamissa marttyyreiksi.

(lähde: breitbart Photo: turkishweeksly.net)

 

3 vastausta artikkeliin “Turkkilaisyhteisö tyrmää Saksan viranomaisten vaatimukset muslimien integroitumisesta”

  1. Unkari Puola sektori houkuttelee aina vain enemmän. Islam saataisiin kitkettyä helposti, on ne sen verran tyhmiä! Mutta ei…pitää hankkia lisää. Ei tuollaisia aivopestyjä sekasikiöitä voi sopeuttaa länsimaiseen yhteiskuntaan. Ainoa ”rikastuminen” on euroopan pankkiirien!
    Siinä ei kantaväestön mielipide paljon vaikuta

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s