Vihreiden ministeri kuvattiin salaa illallisella tuhansiin murhiin syyllistyneen turkkilaisjärjestön kanssa!

¨Järjestön epäillään syyllistyneen jopa tuhansiin poliittisiin murhiin¨, kertoo Aftonbladet.

Ruotsin asuntoministeri, Mehmet Kaplanin kytkökset uusfasistiseen, Turkin äärioikeistolaiseen Harmaat Sudet-järjestöön ovat tulleet toteen näytetyiksi.

Harmaat sudet on Euroopan turvallisuuspalvelujen tarkkailussa. Saksalaisen Der Spiegelin mukaan he ovat yksi suurimmista tällaisista ryhmistä Euroopassa ja aktiivijäseniä on yli 10 000. Erittäin väkivaltaisen ja kansallismielisen järjestön tavoite on Suur-Turkin luominen, joka ulottuu Itä-Euroopasta Aasiaan.

 

Mehmet_Kaplan_01

Ruotsin asuntoministeri, Mehmet Kaplan. Ostaisitko tältä mieheltä Vihreän lentävän maton? Ovatko Ruotsin Vihreät sotkeutuneet kansainvälisiin salamurhiin ja Turkin laajentumispyrkimyksiin?

Ministeri istuu yhdessä Barbaros Leylanin kanssa, joka juuri viime viikolla hätkähdytti rasistisilla kommenteillaan Armenialaisista: ¨Armenialaisten koirien pitää varoa. Kuolema armenialaisille koirille!¨

Harmaiden susien fasistinen hyökkäys Saksassa

Nämä ääri-islamistit taistelevat erityisesti kristittyjä, juutalaisia, homoseksuaaleja, armenialaisia ja kurdeja vastaan.

Mehmet muistetaan hyvin myös Suomessa, kun hän vertasi ISISin riveihin lähteviä taistelijoita Suomen Talvisodassa auttamaan tulleisiin ruotsalaisiin.

(lähde: aftonbladet, breitbart)

 

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Vihreiden ministeri kuvattiin salaa illallisella tuhansiin murhiin syyllistyneen turkkilaisjärjestön kanssa!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s