1.6 miljardia onkin nyt 6.1 miljardia…vuodessa!

Ruotsin monikulttuuriutopian uusi hintalappu.

Ruotsin maksama hinta turvapaikanhakijoista onkin paljon korkeampi kuin aikaisemmin arvioitiin. Hallituksen aiemmin antama arvio oli 1.6 miljardia euroa vuodessa. Nyt budjetti on jouduttu lähes nelinkertaistamaan ja uusi hintalappu on ällistyttävät 6.1 miljardia euroa vuodessa, aina vuoteen 2020 asti.

Refugees_from_Syria_to_Sweden_07

Ruotsalaista katuarkea (foto: Frankie Fouganthin)

Onneksi ruotsalaisilla veronmaksajilla tuntuu rahaa riittävän, vaan riittääkö enää kärsivällisyyttä ja auttamisen halua, kun on havaittu suuren osan pakolaisista olevankin valepakolaisia, jotka tulevat Eurooppaan vain maksattaakseen elämänsä länsimaisten veronmaksajien kukkarosta. Pakolaisten myötä myös Ruotsiin on tullut massiivinen rikosaalto. Erityisesti väkivalta- ja seksuaalirikokset ovat lisääntyneet. Raiskauksissa lähes kaikki tekijät ovat muslimimiehiä.

Viime vuonna Ruotsi otti 163 000 pakolaista. Tilastokeskus (SCB) arvioi, että seuraavan 5 vuoden aikana maahan saapuu noin 857 000 henkilöä lisää.

Magda

Magdalena Andersson, Ruotsin valtiovarainministeri (Sosiaalidemokraattinen puolue) haluaa maksattaa satojentuhansien muslimien elämän kantaruotsalaisten kukkarosta. Siinä missä esimerkiksi eläkeläisten etuja leikataan, maahanmuuton budjettiin syydetään kymmeniä miljardeja kruunuja lisää.

2 vastausta artikkeliin “1.6 miljardia onkin nyt 6.1 miljardia…vuodessa!”

  1. No tässä on tulos kun ministeriksi valitaan suvakkeja joilla ei järki pelaa.Sossujen taru alkaa olla lopussa ruotsissa tätä menoa.Tuokin eukko ajattelee varmaan alapäällä. Tästä kehittyy vielä jotain suurta hässäkkää jos tyyli ei muutu.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s