Viikon pohjanoteeraus: Iltasanomat heräsi 5 kuukautta myöhemmin

HERÄTYS!

Iltasanomat kertoo nettisivullaan ¨Isisin pirullisesta juonesta lähettää terroristeja pakolaisten mukana Eurooppaan.¨ Aivan kuin tämä ei olisi ollut jo selvää ja kaikkien tiedossa.

Pariisin verilöyly tapahtui 13. marraskuuta viime vuonna. Seuraavana päivänä Riippumaton Media kertoi Islamilaisen valtion soluttavan terroristeja pakolaisten joukkoon. Samassa artikkelissa ennustimme myös, että Venäjän presidentti Vladimir Putin lienee ainoa henkilö joka voi saada Isisin kuriin. Näinhän on myös käynyt. Putin on osoittautunut ainoaksi valtion päämieheksi joka on todella ryhtynyt sanoista tekoihin ja aiheuttanut Isisille valtavia tappioita.

Seuraavana päivänä, 15. marraskuuta uutisoimme:¨ Jos sadat tai tuhannet eurooppalaiset tulevat kuolemaan ja kärsimään terrorihyökkäyksissä, joita pakolaisten mukana tulevat terroristit tekevät, kuinka järkevää on pitää Euroopan rajoja auki tälle loppumattomalle pakolaisvirralle?¨

22. marraskuuta uutisoimme: Kyseessä on ¨pakolaisena¨ Eurooppaan saapunut henkilö, jonka sormenjäljet oli rekisteröity Kreikassa. 

24. marraskuuta kerroimme: On jo pitkään tiedetty, että Islamilainen valtio lähettää terroristeja ns. pakolaisten mukana Eurooppaan. Montako tuhatta, tai kymmentä tuhatta heitä on nyt mantereellamme?  

Tämän artikkelin tarkoitus ei ole itsekehu, vaan huoli suomalaisen valtamedian tasosta, sen toimittajien tietämättömyydestä ja surkeasta yleissivistyksen tasosta, sekä poliittisesta korrektiudesta, tai poliittisesta näkemyksestä johtuvasta haluttomuudesta uutisoida vähänkin herkemmistä aiheista. (Lue: Tärkeistä aiheista! Lat. huom.)

YLE on kuitenkin tämän epäuutisoinnin ja vesittämisen mestari: Kun maailmalla pommit ja konetuliaseet paukkuvat ja Eurooppaan virtaa tuhansia tappajaterroristeja, raiskaajia ja muita rikollisia, YLE kertoo kissanristiäisistä ja muista epäuutisista veronmaksajien kustantaman valtiollisen TV-kanavan pääuutislähetyksissä…illasta toiseen.

 

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Viikon pohjanoteeraus: Iltasanomat heräsi 5 kuukautta myöhemmin”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s