ISISin asekätkö löytyi läheltä turistikohteita Espanjassa

Automaattiaseita, veitsiä ja Islamilaisen valtion lippu.

Espanjalla on viisi hallintoaluetta Gibraltarin eteläpuolella. Yksi niistä on Ceuta. Espanjan poliisi löysi asekätkön aivan turistikeskuksen läheltä saamansa vihjeen perusteella. Espanjan sisäministeriön mukaan asekätkön löytyminen liittyy poliisin Tammikuussa tekemiin pidätyksiin.

The-Civil-Guard

690px-Localización_de_Ceuta.svg

Ceuta

Viranomaisten mukaan kätköstä löytyi myös USB-muistitikku, josta on saatu jonkin verran dataa. Se sisältää karmivaa tietoa mahdollisista terroristien kohteista. Ainakin kuusi ihmisten suosimaa ulkoilma-aluetta on kohteiden joukossa.

The-Civil-Guard-1

Sisäministeriön mukaan pidätettyjen profiilit ovat hyvin samankaltaisia Pariisin terrori-iskujen tekijöihin nähden. Viime Syyskuun jälkeen Espanjassa on pidätetty yli 20 islamistitaistelijaa. Löytöä pidetään läpimurtona taistelussa jihadterrorismia vastaan, koska se on ensimmäinen löytö joka on suoraan yhteydessä organisoituun terrorisoluun.

Fortaleza_de_Monte_Hacho,_en_Ceuta

Ceutan linnake

Poliisi on erittäin huolestunut, koska tällä Espanjan alueella on useita strategisesti tärkeitä siviili- ja sotilaskohteita.

Euroopan turvallisuus on retuperällä holtittoman maahanmuuttopolitiikan johdosta. EU:n päättäjät ovat olleet piittaamattomia ja naiiveja päästäessään miljoonia maahanmuuttajia Eurooppaan islamilaisesta maailmasta, kulttuurista jossa on sisäänrakennettuna viha eurooppalaisia ihmisiä ja länsimaista elämäntapaa vastaan. Islamilaisen näkemyksen ja LAIN mukaan Espanja, joka on aikaisemmin ollut islamilaisen vallan alla, kuuluu islamilaiseen kalifaattiin. Islamin lain mukaan alue joka on kerran kuulunut sille, pitää saada takaisin ja rauha ei ole sallittu.

(lähde: Mirror.co.uk)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s