Erdogania runollaan loukannutta saksalaiskoomikkoa uhkaa nyt 5 vuoden vankeus!

¨Rakkaus on vuohen nussimista ja vähemmistöäänien tallomista.¨

Runossa kerrotaan Erdoganin harjoittavan seksiä vuohien kanssa, potkivan kurdeja ja läpsivän kristittyjä katsellessaan lapsipornoa.

maxresdefault-16-e1459317953987

Angela Merkel soitti Erdoganille henkilökohtaisesti ja esitti pahoittelut kuvaillen runoa ¨tarkoituksellisen satuttavaksi.¨

Turkin hallitus vaati koomikon asettamista syytteeseen ja Saksan ulkoministeriön mukaan näyttääkin siltä, että Böhmermann on syyllistynyt rikokseen. Viime kuussa Saksan Turkin lähettiläs joutui kuultavaksi Erdogania pilkkaavasta musiikkivideosta. Ulkoministeriön mukaan lähettiläs teki tiukasti selväksi, että ¨sananvapaus ja lehdistön vapaus pitää turvata Saksassa.¨

Tästä rohkaistuneena Böhmermann päätti näyttää Erdoganille mitä todellinen loukkaaminen on. Hän istui Turkin lipun ja Erdoganin muotokuvan edessä ja lausui tekstiään turkinkielisen tekstityksen kera.

Böhmermann: ¨Hänen kehonsa eritteet haisivat pahemmalle kuin sian pieru. Rakkaus on vuohen nussimista ja vähemmistöäänien tallomista. Yöllä nukkumisen sijaan hän harjoittaa oraaliseksiä lampaan kanssa…Erdogan ei ole pelkästään tyhmä, hänellä on myös pienet vehkeet.¨

Böhmermann tiesi liikkuvansa laittomalla alueella ja kun video oli poistettu hän kirjoitti Facebookiin, että hän ja Saksan TV ZDF olivat nyt vaikuttavasti näyttäneet missä satiirin rajat kulkevat Saksassa…lopultakin.

Saksan laissa on pykälä joka kriminalisoi vieraan valtion päämiehen loukkaamisen. (rikoslaki luku 103) Pykälän mukaan henkilö joka loukkaa valtion päämiestä tai Saksassa olevaa diplomaattia, voi saada korkeintaan 3 vuotta vankeutta. Jos loukkaus on häpäisevä, tuomio voi olla 5 vuotta, kuten tässä tapauksessa.

Tosikkona ja Kuuma-Kallena tunnettu Erdogan ei pidä kritiikistä. Turkissa on noin 1500 ihmistä syytteessä ¨presidentin loukkaamisesta¨ ja presidenttiä arvostelleita lehtiä on lakkautettu ja niiden toimittajia vangittu. Tämän tyyppiset lait ovat tuttuja lähinnä diktatuureista ja totalitaarisista valtioista.

Böhmermann perheineen on poliisin suojeluksessa, jotka pelkäävät kostotoimia Erdoganin kannattajien taholta.

Jos tässä voi nähdä jotakin hyvää, niin eurooppalaiset voivat nyt havaita, että Turkin EU-jäsenyys on täysi mahdottomuus ja tuhoon tuomittu hanke. Eurooppa ja Turkki elävät eri vuosisadalla ja kulttuurisesti valovuosien päässä toisistaan. Tapa jolla Erdogan yrittää jatkuvasti vaikuttaa Euroopan sisäisiin asioihin jo nyt,  ja hänen tyrannin arvomaailmansa tekisivät elämästä helvetin eurooppalaisille turkkilaisessa EU:ssa, jonka johtoon hän runnoisi itsensä viipymättä, sumeilemattomin ja tarvittaessa väkivaltaisin keinoin, kuten hän toimii omassa maassaan.

 

5 vastausta artikkeliin “Erdogania runollaan loukannutta saksalaiskoomikkoa uhkaa nyt 5 vuoden vankeus!”

 1. Boehmermann on uhrannut itsensä sananvapauden ja meidän eurooppalaisten puolesta. Tarvitaan enemmän rohkeita tekoja,
  joihin esim. meidän selkärangattomat päättäjämme eivät pysty.

  Tykkää

 2. Käsite ”sananvapaus” pitäisikin päivittää, niin että vaikka sanoa voi ihan mitä vain, niin tahallisista toisten ihmisten arvoa loukkaavista puheista ja kirjoituksista on voitava myös rangaista. Ja rangaistusten tulisikin olla sellaisia että niillä on riittävän tehokas, sen tyyppisiä alatyylisiä ilmauksia ennaltaehkäisevä peloitevaikutus. Jos vapaus on käsitteenä alettu ymmärtämään niin vääristyneesti, että se tarkoittaisi sitä ettei ketään voitaisi mistään enää rangaista, niin silloin ollaan ns. menty tosi pahasti metsään…

  Tykkää

 3. No voi voi että ette kestä kun pelleksi haukutaan..opettele käyttäytymään niin porukka ei vittuile sulle ja sillon sua ei täydellinen sananvapaus häiritse!!!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s