Vasemmistopoliitikko (mies) joutui somalin raiskaamaksi. Anoi että raiskaajaa ei karkotettaisi

Norjalainen joutui brutaalin sodomian uhriksi.

Karsten Nordal Hauken vietiin sairaalaan Oslossa ja DNA-näytteet otettiin. 6 kuukautta raiskauksen jälkeen poliisi sai tutkinnan valmiiksi. Oikeudessa somalimies väitti teon tapahtuneen yhteisymmärryksessä, mutta viranomaiset olivat eri mieltä. Somalimies joutui vankilaan neljäksi ja puoleksi vuodeksi.

Kun tuomio oli kärsitty, Hauken kuuli, että miestä oltiin karkottamassa Norjasta takaisin Somaliaan. Hän kuitenkin tunsi syyllisyyttä ja aneli viranomaisia perumaan raiskaajan karkotuspäätöksen. Hän kirjoitti: ¨Tunsin voimakasta syyllisyyttä ja vastuuta. Oli minun syytäni, ettei hän olisi enää Norjassa, vaan lähetettäisiin arvaamattomaan kohtaloon ja tulevaisuuteen Somaliassa. Joutuisiko hän uudelleen rankaistavaksi, jopa vielä ankarammin?¨

c=12,3,603,332;w=638;h=351;98715.jpg

Karsten Nordal Hauken  ymmärtää väkivaltaisen raiskaajansa vallanhimoa ja pitää häntä epäoikeudenmukaisen maailman uhrina

Hauken vaipui syvään masennukseen ja alkoholismiin. Muutaman vuoden ajan hän vain poltti marijuanaa väistääkseen itseinhon tunteita. Nyt hän on saanut elämän raiteilleen ja tehnyt tärkeitä johtopäätöksiä, jotka saattavat monista tuntua oudoilta.

Hauken kertoi haastattelussa, että oli tärkeätä puhua henkilökohtaisesta taistelusta ja mielenterveydestä. Raiskauksia tapahtuu, eikä vain naisille. Hänen mukaansa ¨raiskaajat ovat erilaisesta kulttuurista kuin omamme. Heidän kulttuurissaan siinä on kyse vallasta eikä himosta, eikä sitä pidetä homoseksuaalisuutena jos käyttää valtaa ja väkivaltaa. En tunne vihaa raiskaajaani kohtaan, koska näen hänet epäoikeudenmukaisen maailman ja täynnä sotaa olevan kasvatuksen tuotteena.¨

Haukenin mukaan se tarkoittaa, että pakolaiset tarvitsevat apuamme enemmän kuin koskaan.

Kyseessä näyttää olevan klassinen ¨kannibaalille ateriaksi tarjoutuminen¨ auttamisen nimissä. Raiskaajatko ovat epäoikeudenmukaisuuden uhreja? Väkivaltaisia hyökkääjiäkö pitää ymmärtää ja suojella? Maailma on sairas.

(lähde:dailycaller)

 

 

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Vasemmistopoliitikko (mies) joutui somalin raiskaamaksi. Anoi että raiskaajaa ei karkotettaisi”

 1. Haukeni pitäs raiskata uudestaan.Joku isikankinen somali vois pistellä ilman liukuvoiteita.Tietysti voi olla,että haukeni olis vaan virne naamalla.Vittu mikä kyrpä koko äijä.

  Tykkää

 2. Ei tartte ihmetellä että pohjola täynnä vähä-älyisiä rikollisia afrikaanoja kun on tuollaisia
  täydellisiä kusiaivoja kuin tuo ääliö!

  Tykkää

 3. Noniin, siinä sitä on taas yksi aivopesty idiootti jota on laitettu väkisin tuhkaluukkuun ja tuntee itse syyllisyyttä jos rapettaja karkoitetaan. KYSYMYS: Jos sama somali jatkaa raiskauksien rataa tuntuuko sitten, että paha maailma saa näpeilleen? Vitun idoottihan tuommonen on.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s