Syyriassa kannibalismia ja sen myötä leviävää tappavaa Kuru-, eli naurutautia!

Kurutartunnan voi saada ihmislihaa, erityisesti aivoja syömällä.

Aiemmin Kurua on tavattu vain Papua-Uuden-Guinean ihmislihaa syöneiden keskuudessa.Taudin mekanismi liittyy läheisesti eläimillä esiintyvään hullun lehmän tautiin ja sen ihmisillä esiintyvään muotoon Creutzfeldt–Jakobin tautiin.

Kuru on 100% tappava ja se on tarttuva tauti. Oireita ovat esimerkiksi paiseet ja niissä esiintyvät madot.

 

2432232409

Presidentti Obaman ¨maltillisten muslimien¨liittolaisen Nusra Frontin Farouq prikaatin perustaja, Abu Sakkar syömässä ihmisen keuhkoa.

Daniel Carleton Gajdusek palkittiin tautiin liittyvistä tutkimuksistaan lääketieteen Nobel-palkinnolla vuonna 1976.

Nyt Syyriassa on tiedossa ainakin kymmeniä tartuntoja. Kaksi tautiin sairastunutta siirrettiin ensin Turkkiin ja myöhemmin Saksaan tutkittavaksi. Michiganin yliopiston raportti vuodelta 2014 kertoo Kurua esiintyvän Syyriassa ja joitakin kymmeniä jo kuolleen tautiin. Kuruepidemia alkoi muslimiyhteisön keskuudessa, jossa on tapana leikata irti ja syödä vastustajien sisäelimiä, kuten tässä jutussa olevalla videolla.

Unknown

Pakolaiskriisi ja kansainvälinen terrorismi saavat uusia, entistä ällistyttävämpiä piirteitä. Joudummeko tulevaisuudessa vastakkain zombiejihadistien kanssa? Kannibalismia on esiintynyt islamin harjoittajien keskuudessa aikaisemminkin kautta islamin historian. Voiko tauti levitä myös Eurooppaan esimerkiksi pakolaisten mukana tulevien tuhansien terroristien toimesta? Taudin nimi Kuru, tarkoittaa vapinaa ja taudin toinen nimi on naurutauti. Tulemmeko näkemään Euroopan kaduilla vapisevan ja nauravan kannibaalien zombiearmeijan, jää nähtäväksi.

Tällä videolla miehestä paloja leikkavaa ja ihmislihaa syövää terroristia, Abu Sakkaria ja hänen järjestöään Farouq Prikaatia kutsutaan ¨maltillisiksi muslimeiksi¨ ja esimerkiksi Obaman hallinto on aseistanut ja kouluttanut Al Nusra järjestöä, jonka osa Farouq prikaati on.

Hän sanoo luulleensa syöneensä maksaa, mutta videon nähneen lääkärin mukaan kyseessä on ihmisen keuhko. Eilen The Sun uutisoi Sakkarin saaneen surmansa väijytyksessä.

Jos ¨maltilliset¨ muslimit syövät ihmisiä, mitä mahtavatkaan tehdä ekstremistit?

images

lähteet:

Daniel Greenfield, Frontpagemag, Wikipedia, Nytimes, TheSun

 

 

7 vastausta artikkeliin “Syyriassa kannibalismia ja sen myötä leviävää tappavaa Kuru-, eli naurutautia!”

  1. Yhdysvaltain nykyinen hallinto kutsuu tätä ryhmää Syyrian maltilliseksi oppositioksi ja on sekä antanut taistelukoulutusta, että aseistanut heitä. Suurin osa taistelijoista, ja heidän aseensa, on kuitenkin siirtynyt Islamilaisen valtion riveihin, joka ei ole mikään yllätys. Siinä mielessä nämä ihmissyöjät ovat Obaman maltilliseksi kutsumia muslimeita. Mitä tulee ihmissyöntiin islamissa, siitä toki löytyy paljon esimerkkejä ja uskonnollisia ediktejä. Palaamme niihin myöhemmin erillisen artikkelin muodossa. Kiitos että viihdyt sivustolla! Tsemppiä!

   Tykkää

   1. Kiitos itsellenne. Riippumaton media perinteisen vastapainona Suomessa on tärkeä asia klassisen liberalismin aatesisällön perusprinsiipin, sananvapauden, säilyttämisen kannalta. Nyt kuitenkin herää kysymys, että onko sananvapaus enää validi uudessa maailmantilanteessamme, koska mustavalkoisuus lisääntyy pakostakin ihmisten tultua toisiaan lähemmäksi kuin koskaan maailmanhistoriassa (globalisaatioprosessit ja esim kommunikaatioteknologia). Sovun säilyttämisen vuoksi eri ihmisryhmien kesken olisi rakentavampaa, ja medioilla on tähän erikoinen moraalinen vastuu, välttää hyvän ja pahan vastakohtaistamisen ilmaisua, koska vastakohtaistaminen luo enemmän pahaa kuin sen hyvä tarkoitus. Tähän sortuvat siis sekä perinteinen että riippumaton media..

    Tykkää

  2. Kohta varmaan väität, että turvapaikanhakijat ovat samanlaisia kuin me ;D;D
   On hyvä tietää, minkälaisesta kulttuurista ja minkälaisilla taustoilla nämä turvapaikanhakijastatuksella olevat muslimimiehet täällä ovat.

   Asiantuntijat sanovat, ettei ole olemassa maltillista muslimia. Jos olet vähänkään tutustunut islamin uskoon tai koraanin sisältöön ja tulkintoihin siitä, niin ymmärtäisit väitteen todenmukaisuuden.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s