Saksan päivitetty arvio: 3 miljoonaa pakolaista tulossa

Ministeri tunnustaa: ¨EU:lla tai Saksalla ei ole strategiaa pakolaisten integroimiselle yhteiskuntaan.¨

Saksan Eurooppaministeri Michael Roth puolustaa samaan aikaan Turkin kanssa tehtyä pakolaissopimusta: ¨Meillä ei ole vaihtoehtoa.¨

¨3 miljoonaa pakolaista on valmiina lähtemään Eurooppaan ja meidän on pakko myöntää, että ilman Erdogania meillä ei ole keinoja hallita heidän liikkeitään. Meidän on myönnettävä, että hän pystyy tekemään pakolaisten suhteen sen, mitä eurooppalaiset eivät ole kyenneet tekemään.¨ (Tästä voi olla montaa mieltä! Erdogan on todellakin onnistunut käyttämään pakolaisia kiristyskeinona!Lat.huom.)

Sosiaalidemokraatti Roth, pitää oikeistopuolueiden suosion kasvua valitettavana, mutta ymmärrettävänä: ¨Saksan hallitus on saattanut antaa kuvan, että se on nopea ja tehokas pakolaisten suhteen, mutta samalla unohtaa äänestäjät. Saksan vaihtoehtopuolue AfD on saanut paljon ääniä ihmisiltä, jotka tuntevat itsensä järjestelmän hylkäämäksi.¨

Roth kommentoi maahanmuuttajien integraation epäonistumista saksalaiseen yhteiskuntaan: ¨Integraatio on kansallinen ongelmamme. Saksa voi tarjota näille ihmisille turvan ja demokratian, mutta on sitten yksilöstä itsestään kiinni löytää paikkansa yhteiskunnassa. Ei ole olemassa yksittäistä strategiaa tai mallia näiden ihmisten integroimiseksi.¨

Valtavasta pakolaiskriisistä huolimatta EU:n pakolaisasioista vastaava Dimitris Avramopoulos on ehdottanut, että Euroopan pitää avata rajansa vielä suuremmalle määrälle pakolaisia.

Riippumaton Median nopea ehdotus on:

1. Porttikiellon asettaminen välittömästi islamilaisista maista tuleville.

2. Ehdoton päätös siitä, että yhdenkään laittomasti Eurooppaan saapuneen turvapaikkahakemusta ei edes käsitellä. Turvapaikkaa tai maahanmuuttolupaa voi anoa vain Euroopan ulkopuolella olevista käsittelykeskuksista. Mikäli hakija ei vastaa 1951 Geneven sopimuksen pakolaismääritelmää, hakemus tarkistetaan ja hylätään heti sen vastaanottamisen yhteydessä.

3. Islamin opetus ja sharialaki pitää kieltää Euroopassa kokonaan, sillä ne ovat eurooppalaisten lakien ja ihmisoikeuksien vastaisia.

4. Rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat pitää karkottaa välittömästi ilman mahdollisuutta tulla Eurooppaan uudestaan.

5. Euroopasta Lähi-Itään taistelemaan lähteneitä ei saa päästää takaisin millään perusteella.

6. Turkille pitää asettaa talous- ja muita pakotteita, tarvittaessa jäädyttää Turkin varat ja periä sakko jokaisesta Turkin kautta tulleesta laittomasta pakolaisesta. Tarvittaessa pitää ottaa käyttöön kauppasaarto ja muita keinoja.

7. Harhautukseen ja epärehellisyyteen perustuvien turvapaikkahakemusten jättämisestä seuraa rangaistus, välitön porttikielto ja omaisuuden takavarikoiminen.

8. Terrorismiin kytkeytyneiltä henkilöiltä pitää perua kansalaisuus tai oleskelulupa Euroopassa pysyvästi ja lähettää heidät alkuperämaahansa ilman poikkeuksia.

 

(lähde: Breitbart kuva: Mstyslav Chernov/Unframe)

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Saksan päivitetty arvio: 3 miljoonaa pakolaista tulossa”

  1. Islam pitäisi ehdottomasti kriminalisoida Euroopassa, eli totaali kielto. Sen uskonnon harjoittaja karkoitetaan välittömästi Euroopasta ja ikuinen mantereelle tulo kielto. Islam on täysin natsismiin ja stalininsmiin verrattavissa oleva pahan kultti, jolle ei mitään mahdollisuuksia pidä antaa sivistyneen maailman.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s