Belgian pääministeri: Ei taianomaista ratkaisua terrorismin estämiseksi

Miten olisi Donald Trumpin ehdottama porttikielto alkajaisiksi?

Belgian pääministeri, Charles Michel levittää kätensä ja alistuu terrorismille. Minkälaisen viestin tämä lähettää terroristeille?

Pääministeri: ¨Maailmassa ei ole yhtäkään maata, jonka instituutiot toimivat täydellisesti ja virheettömästi. Tietenkin on maita jotka osoittavat lähes täydellistä esimerkkiä tehokkuudellaan. Sama pätee myös omaan maahamme. Mielestäni prioroteetti on saada instituutiot toimimaan ja antaa heille keinot tukahduttamiseen ja ehkäisemiseen. On epärealistista ajatella, että valtion instituutioiden uudistaminen olisi taianomainen ratkaisu terrorismin estämiseen maamme rajojen sisäpuolella. Tämä on oma näkemykseni, mutta en halua vähätellä instituutioiden kunnollisen toiminnan tärkeyttä, yhteistyötä eri tahojen välillä ja virheistä oppimista, meidän pitää oppia virheistä.Tulee olemaan ¨ennen ja jälkeen-tilanne¨, kuten Yhdysvalloissa. Meidän pitää saada aikaan läpinäkyvyyttä, meidän pitää analysoida mikä on toiminut oikealla tavalla ja mikä ei. Koska terrorihyökkäys tapahtui, epäilemättä on tapahtunut epäonnistuminen. Jokaisen maan joka joutuu kohteeksi, pitää hyväksyä että on epäonnistuttu.¨

Valitettavasti suhtautuminen islamilaiseen terrorismiin on Euroopan unionissa juurikin näin vetelää. Vaikuttaa siltä, että on tärkeämpää pyrkiä olemaan loukkaamatta muslimien tunteita, kuin suojella kantaväestön henkeä ja turvallisuutta. Iskuissa menehtyneet uhrit häpäistään sysäämällä heidät, ja koko ongelma maton alle, toivoen parasta. (Aivan kuten tuhansien muslimien tekemien seksuaalirikosten uhritkin) Sitä parasta ei valitettavasti tule, ellei EU:n pakolaispolitiikassa ja maahanmuuttopolitiikassa tehdä välittömästi täyskäännöstä ja nähdä dramaattisia muutoksia. Parhaan mahdollisuuden tähän tulee tarjoamaan Britannian mahdollinen ero EU:sta ja siitä aiheutuva liikesuunta, joka tulee aiheuttamaan muutoksia, tai jopa koko Euroopan unionin hajoamisen sellaisena kuin se nyt on. Juuri EU on toiminut esteenä jäsenmaidensa järkevän ja tehokkaan pakolaispolitiikan luomiselle.

Margot Wallström och Stefan Löfven

Monikulttuurisen utopian arkkitehteja naapurimaastamme. Monikulttuurisuus on todellisuudessa osoittautunut moniraiskauskulttuurisuudeksi ja moniterrorikulttuurisuudeksi

Tämän lisäksi muutoksia tarvitaan suhtautumisessa omaan kulttuuriimme vihamielisesti suhtautuvan vieraskulttuurin invaasioon Euroopan yhteiskuntarakenteisiin. Euroopan muslimeilta pitää vaatia täydellistä sopeutumista, eurooppalaisten sääntöjen, tapojen ja lakien kunnioitusta, tai Euroopasta poistumista välittömästi. Lähi-Itään sotimaan lähteneiden paluu pitää estää keinolla millä hyvänsä, perhe- ja muista siteistä riippumatta.

Herman_Van_Rompuy_at_the_Belgian_Chamber_of_Representatives_-_20081205

Herman van Rumpoy, entinen pääministeri ja Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja. Belgian terrorismiongelman arkkitehti?

Donald Trump on ehdottanut porttikieltoa islamilaisesta maailmasta tuleville, kunnes siihen liittyvät ongelmat saadaan selvitettyä. Pitää myös kieltää islamin opettaminen Euroopassa, sillä sen keskeiset opinkappaleet rikkovat Euroopan valtioiden lakeja ja kansainvälisiä ihmisoikeuslakeja ja sopimuksia. Myös Sharialaki kaikissa muodoissaan pitää välittömästi kieltää.

Jos joku haluaisi nyt ¨rekisteröidä islamin¨ uutena uskontona Euroopassa, se ei olisi mahdollista, koska sen opit ovat niin suurelta osin lainvastaisia.

Yksi ajatus artikkelista “Belgian pääministeri: Ei taianomaista ratkaisua terrorismin estämiseksi”

  1. Suurin osa euroopan maista on jo uponnut matupaskaan peruuttamattomasti.Valkoinen suvakki älykääpiö katoaa historiaan niin kuin neanderthalaiset.Tilalle tulee kaulankatkojat lähi-idästä viha uskontoineen.Synkkä on tulevaisuus.Venäjä on ainut joka voisi halutessaan pelastaa euroopan.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s