Nainen sai sakot islamofobisen koiransa takia

Omistajan mukaan ¨koira ei pidä muslimeista.¨

Fiona Connolly Lontoon Kensingtonista, joutuu maksamaan 50 puntaa sakkoa hänen koiransa purtua ¨muslimin näköistä¨ naista ja hänen itsensä kutsuttua naista ¨mustaksi nartuksi.¨ Koira on rodultaan pieni Jack Russellin Terrieri.

Koira hyökkäsi naisen kimppuun puistossa. Koiran omistaja, Fiona Connolly tokaisi naiselle: ¨Koirani ei pidä muslimeista.¨ Uhri kertoi oikeudessa olevansa kristitty. Hänen mukaansa erehdys on saattanut johtua muslimien asua muistuttavasta pitkästä mekosta. Tuomari sanoi, että Connolly ei vaikuttanut kuitenkaan varsinaiselta rasistilta, vaikka sanoikin, ettei koira pitänyt muslimeista. Tuomari vapauttikin hänet uskonnollisen ahdistelun syytteeltä koiran hyökkäyksen osalta. (Mikä rotu on islam? Miten islamvastaisuus voi olla rasismia?)  Oikeusistunnon aikana Connolly kielsi olevansa rasisti.

Koiralla tuntuu kuitenkin olleen vaistot kohdallaan, sillä on tunnettua, että muslimit eivät pidä koirista. Koiraviha islamissa johtuu Muhammedista, jonka mukaan koirien läsnäolo pelottaa enkelit pois.

Todellisen uutisen tästä kuitenkin tekee se, että Fiona Connolly ei päätynyt kaltereiden taakse, Euroopan tuomioistuimiin pesiytyneen islamin paapomiskulttuurin vallitessa.

 

ad_193858945-e1459842098779

Islamofobisen koiran omistaja, Fiona Connolly

(Lähde: BNI)

7 vastausta artikkeliin “Nainen sai sakot islamofobisen koiransa takia”

  1. Kumma juttu, kun koiratkin sen tietää mitä paskasakkia noi muslimi viipottajat ovat, mutta meidän kotimaan herrat ne antaa kultalautasella kotimaan ja sen kansan noille vinkuville kiihkoilijoille…

    Tykkää

    1. Koirilla on herkät aistit, tunnistavat agressiiviset ja vaaralliset ihmiset, toisin on meidän päättäjillä, kaikki aistit ovat kuollet, ainoastaan rahan- ja vallanhimo on jäljellä.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s