Pakolainen raiskasi heti

Toisena päivänään Ruotsissa, alaikäiseksi tekeytynyt valepakolainen raiskasi 15-vuotiaan tytön.

Monet Eurooppaan tiensä löytävistä valepakolaisista ovat omien maidensa pohjasakkaa. Kuinka moni lapseksi tekeytynyt on vapautettu tai tuomittu ehdollisiin tuomioihin tekemistään rikoksista viime vuosina? Alaikäiset turvapaikanhakijat saavat parempia etuuksia ja heitä on vaikeampi palauttaa lähtömaihinsa. Jopa Suomen pääministeri on joutunut tällaisen huijauksen uhriksi suorassa TV-lähetyksessä.

Mies saapui Ruotsiin ja raiskasi 15-vuotiaan tytön seuraavana päivänä pakolaiskeskuksessa.

Henkilökunta  oli jättänyt raiskaajan tytön seuraan ilman valvontaa alaikäisille tarkoitetun pakolaiskeskuksen TV-huoneeseen. Henkilökunnan palattua mies oli raiskaamassa itkevää ja kirkuvaa tyttöä. Tyttö oli aiemmin sanonut henkilökunnalle, ettei tunne oloaan turvalliseksi miehen seurassa ja kertoi miehen käyttäytyvän oudosti häntä kohtaan.

Mies pidätettiin ja häntä syytettiin aluksi alaikäisenä tehdystä teosta. Turvapaikkahakemuksen käsitelleet viranomaiset eivät olleet millään lailla todentaneet miehen todellista ikää. Afgaaniraiskaaja väitti olevansa alaikäinen. Tuomarin määrämien hammastestien jälkeen voitiin kuitenkin todeta hänen olevan täysi-ikäinen.

15-vuotias uhri kärsi jo aikaisemmin mielenterveysongelmista. Raiskaamisen jälkeen hän on kärsinyt jatkuvista pelkotiloista ja painajaisista ja on joutunut keskeyttämään koulunkäynnin.

Tuomari määräsi raiskaajan mielentilatutkimukseen ja palautettavaksi Afganistaniin heti kun hänen terveydentilansa sallii.

(lähde: friatider)

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s