Brittipoliisit uhkailevat kansalaisia ¨visiiteillä¨ mikäli nettikirjoittelu ei ole ¨kilttiä ja turvallista¨

Eurooppalainen sananvapaus uhattuna: Poliisi sensuroi uhkailemalla.

Vaikene…tai!

Glasgow poliisi uhkaa kansalaisia soiaalisessa mediassa, määräten heidät olemaan ¨kilttejä eikä loukkaavia¨ tai voivat odottaa ¨vierailua poliisin taholta.¨

Helmikuussa Skotlannin poliisi pidätti miehen, joka oletetusti oli kirjoittanut loukkaavia kommentteja koskien syyrialaispakolaisia. Mies on kotoisin 6498 asukkaan, pieneltä Buten saarelta, jonne odotettiin noin tuhatta syyrialaista. Tästä aiheesta kommentointi näyttää nyt mahdottomalta paikallisille. Poliisin tiedottaja oli yksiselitteisen tiukka: ¨Mitään karkeaa muslimien tulemiseen liittyvää kritisointia ei tulla hyväksymään.¨

Phil smith

Bute: Idyllinen paratiisi ja herkkä saariston ekologia uhattuna? (photo: Phil Smith)

Poliisitarkastaja Ewan Wilson: ¨Toivottavasti tämän henkilön pidättäminen lähettää selkeän viestin, että Skotlannin poliisi ei hyväksy mitään aktiviteettia, joka lietsoo vihaa tai loukkaavia kommentteja sosiaalisessa mediassa.¨

 

Ce9FfcmWwAANHoX

Poliisin kampanja: Ajattele ennen kuin postaat! Onko se totta? Onko se loukkaavaa? Onko se laitonta? Onko se tarpeellista? Onko se ystävällistä?

Rothesay_Pier_-_geograph.org.uk_-_31029

Rothesay, Buten saaren keskus (Photo: William Craig)

Mikä vaikutus valtavalla pakolaismäärällä tulee olemaan saarelaiselämään ja sen omaan kulttuuriin, jää nähtäväksi. Pidätetäänkö pakolaisten tuloa vastustavat saarelaiset? Poliisin toiminta muistuttaa totalitaarista yhteiskuntaa, jossa ihmisiä siirretään alueiden välillä mielivaltaisesti, mielipidettä tai lupaa kysymättä.

William Craig

Bute: Upeat saarimaisemat! (photo: William Craig)

Vastaavia poliisin kotivisiittejä on tapahtunut jo esimerkiksi Hollannissa. Poliisit ovat käyneet ihmisten kotona moittimassa ja torumassa heidän kirjoitteluaan sosiaalisessa mediassa. Käyntien yhteydessä on esitetty uhkauksia kansankiihotus ja vihapuhesyytteiden nostamisesta.

Skotlannin poliisi on saanut lukuisia valituksia ¨rasistisista¨ twiittauksista ja tuhannet ihmiset ovat allekirjoittaneet internetissä vetoomuksen rasististen twiittien estämiseksi. Poliisin tiedottaja kuitenkin sanoi: ¨Olemme tehneet tutkimuksen ja rikollisuutta ei ole havaittu.¨

Kuinka järkevää on olla jäsenenä neuvostoliittotyyppiseen totalitaariseen keskushallintoon tähtäävässä unionissa, joka painostaa jäsenensä ruotuun ja kuriin ja toteuttamaan ajamansa pakolaispolitiikan mukaista sensuuria. EU pyrkii rajoittamaan jäseniensä itsemääräämisoikeutta ja riistämään kansallisen identiteetin kansallisvaltioilta, joiden odotetaan sulauttavan väestöönsä valtavia määriä eurooppalaisiin usein vihamielisesti suhtautuvia ihmisiä, lähinnä islamilaisesta maailmasta. Tämä politiikka tulee tuhoamaan eurooppalaisen kulttuurin nopeammin kuin moni ymmärtääkään.

Sosiaalisesta mediasta puhuttaessa, on myös syytä muistaa, että esimerkiksi Twitterin omistuksesta toiseksi suurin osuus on Saudi Arabiassa.

 

2 vastausta artikkeliin “Brittipoliisit uhkailevat kansalaisia ¨visiiteillä¨ mikäli nettikirjoittelu ei ole ¨kilttiä ja turvallista¨”

  1. No mutta sittenhän poliisille on turha soitella jos jotain ikävää tapahtuu. Poliisi ei auta ettei olisi rasistinen. Aika mahdoton yhtälö! Ei kansa jaksa kauaa tollasta katella

    Tykkää

  2. Haluaisin nähdä poliisin jonka vaimon pakolaiset raiskaa ja hakkaa. Tarjooko poliisi tyttärensäkin ettei vaan kamelinnussijalle tule paha mieli?
    Ihmettelen tätä parissa vuodessa tapahtunutta muutosta päättäjissä, luuleko päättäjät jäävänsä henkiin kun islam valtaa Euroopan? Heh kukaan vääräuskoinen ei jää henkiin!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s