Lavastettu viharikos: Musliminainen jäi kiinni

Nainen väitti joutuneensa islamofobisen puukotuksen uhriksi. Myönsi puukottaneensa itse!

20-vuotias huiviin pukeutunut musliminainen kertoi poliisille joutuneensa viharikoksen ja puukotuksen uhriksi New Yorkin Manhattanilla. Nainen kertoi kävelleensä Manhattanilla, lähellä Trinity kirkkoa, kun ¨hullu hyökkäsi teräaseen kanssa ja viilsi hänen kasvojaan.¨ Nainen väitti ¨hyökkääjän¨ kutsuneen häntä terroristiksi ja ilmoitti hyökkäyksen olleen ¨islamofobinen.¨

slash-1

On kuvaavaa, että nainen väitti hyökkäyksen tapahtuneen kirkon ulkopuolella. Tämä seikka, nyt kun tarina on paljastunut valheeksi, tekee väärästä rikosilmoituksesta viharikoksen.

Poliisi tutki alueen turvakameravideot eikä löytänyt vahvistusta naisen tarinalle. Nainen onkin nyt myöntänyt valehdelleensa ja tehneensä kasvoihinsa noin 5cm viillon itse. Nainen vietiin Bellevuen sairaalaan hoidettavaksi ja sen jälkeen PSYKIATRISEEN TUTKIMUKSEEN.

slash

Poliisit poistumassa ambulanssista. Nainen aloitti matkansa mielisairaalaan. Aiheuttaako islam mielisairautta?

Ei kannattaisi hakata itseään puukolla naamaan. Se ei ole normaalin, täysijärkisen ihmisen toimintaa. On helppo vetää tarvittavat johtopäätökset tällaisen henkilön todellisesta ajatusmaailmasta. Kyseessä tuskin on henkilö, jota tarvitaan Länsimaiden tulevaisuuden rakentamiseen ja talouden nostamiseen.

Näitä valeviharikoksia, lavastettuja hyökkäyksiä muslimeita kohtaan on tapahtunut joka puolella Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Keksittyjä tarinoita muslimeihin kohdistuvasta islamofobiasta. Tällaisista lavastetuista tapauksista pitäisi tuomita ankarat sanktiot. Itseasiassa nämä keksityt syytökset ja tapaukset PITÄISI KÄSITELLÄ RASISTISINA VIHARIKOKSINA länsimaalaisia kohtaan.

(lähde: New York Daily News)

2 vastausta artikkeliin “Lavastettu viharikos: Musliminainen jäi kiinni”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s