Muslimit juhlivat kaduilla Brysselin iskujen jälkeen…Belgiassa!

Media ja päättäjät salasivat, varapääministeri myönsi faktat täydellisestä mediasulusta huolimatta.

Valtamedia ei ole lainkaan käsitellyt aihetta. Välittömästi Brysselin iskujen jälkeen paikallinen muslimiväestö juhli ja riemuitsi kaduilla. Kyseessä ei ollut vain yksittäinen tapaus, vaan veristen terrori-iskujen juhlistamista tapahtui joka puolella Belgiaa, sanoo maan varapääministeri Jan Jambon.

Jambonin mukaan Belgialla on jihadismiongelma. Asukaslukuun suhteutettuna Belgialla on suurin määrä jihadisteja taistelemassa Lähi-Idässä. Jambonin mukaan jihadisteja tulee kaikista yhteiskuntaluokista ja kyse ei ole pienituloisten radikalisoitumisesta. Hänen mukaansa Belgiassa on yli 450 jihadistia, joiden joukossa on niin lääkäreitä ja lakimiehiä kuin taparikollisia. Vain yksi kuudesta jihadistista tulee köyhistä olosuhteista Belgiassa.

Brussels-terrorism-man-down-ap-640x480

Mediaa on kritisoitu voimakkaasti sen jättäessä uutisoimatta tämän kaltaiset tapahtumat. Flanderin alueen pääministeri Geer Bourgeois sanoo, että juuri ennen terrori-iskuja media jätti kertomatta tapahtuneista muslimien mellakoista.¨Kun Abdeslam pidätettiin, 200 ulkomaalaistaustaista henkilöä heitteli poliiseja kivillä ja pulloilla. On surullista, että tätä ei lainkaan näytetty kansallisissa uutisissa.¨

471fe684!h.300,id.2135,m.fill,w.540

Iskujen jälkeen yritettiin järjestää myös tilaisuutta, jossa olisi osoitettu solidaarisuutta ja rukoiltu uhrien puolesta, MUTTA BELGIAN IMAAMIT KIELTÄYTYIVÄT RUKOILEMASTA EI-MUSLIMIEN PUOLESTA.

1459261516996

Imaamien neuvosto hylkäsi ehdotuksen rukoustapahtuman järjestämiseksi

1459261547229

¨Sellaisen rukouksen voi tehdä vain muslimien sielujen puolesta.¨

 

Radikalisoituminen ei johdu siitä, että muslimeja kohdeltaisiin huonosti, vaan takana on yksi yhteinen nimittäjä: Islamilainen ideologia, joka näkee ei-muslimit vihollisena. Euroopassa harjoitetaan altruismia, jossa vaikka oma paita annetaan päältä maahanmuuttajille. Upeita asuinalueita ja moskeijoita on noussut ympäri Eurooppaa, käteistä rahaa taskut täyteen, ilmainen koulutus jne. Mikään ei ole auttanut. Nyt on aika myöntää faktat ja tehdä mitä tehtävissä on. Islam ei kuulu Eurooppaan, muslimit eivät kykene integroitumaan länsimaiseen yhteiskuntaan. Euroopan on suljettava ovensa kokonaan islamilaisesta maailmasta tulevilta, mukaan lukien Turkki, joka lähettää terroristeja Eurooppaan tarkoituksella. Hyysäämisen ja poliittisen korrektiuden aika on ohi. Nyt tarvitaan rohkeita päätöksiä ja toimia.

(lähde:JTA)

3 vastausta artikkeliin “Muslimit juhlivat kaduilla Brysselin iskujen jälkeen…Belgiassa!”

  1. RAJAT KIINNI. MUSLIMIT OVAT SODAN JULISTANEET.NYT EI SILITTELYT AUTA. KOKO ISLAMI OPPI ON VAIN PELKKÄÄ RIKOLLISTA TOIMINTAA. KAULOJEN KATKOMINEN EI SOVI EUROOPPAAN. RIEHUVAT KUIN IDIOOTIT. ALKAA RIITTÄMÄÄN.

    Tykkää

  2. Me kansalaiset voimme kiljua islamisaatiota vastaan vaikka kuinka, mutta huuto ei auta!. Suomeen on luotettavien, mutta turvallisuussyistä vaiettujen lähteiden mukaan virrannut 2014 ja 2015, molempina vuosina, ainakin 100 miljoonaa euroa poliittisten päättäjien lahjontaan, tukemaan musumatuinvaasiota. Näillä lahjusrahoilla kustannetaan myös rähinöinti maahanmuuttoa vastustavissa mielenosoituksissa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s