Onko kyseessä terrorisolu? Ryhmä raskaasti aseistautuneita miehiä Kaliforniassa

Poliisit kutsuttiin paikalle alunperin, kun lähistöllä olevat retkeilijät ilmoittivat laukkujaan varastetuiksi. Poliisi kuitenkin vapautti Allahu akbar sotahuutoa huutaneet ampujat.

Apple Valley, Kalifornia. (Tapaus sattui lähellä San Bernardinoa, missä 14 ihmistä sai surmansa taannoisessa terrori-iskussa.)

Moni saattaisi pitää huolestuttavana jos 30 Lähi-Idästä olevaa miestä ampuu satoja laukauksia retkeilyalueella, huutaen Allahu akbar. Yhdysvaltain viranomaiset ovat kuitenkin vapauttaneet miehet…aseineen. Onko kyse poliittisesta korrektiudesta, jolla voi myöhemmin olla vakavia seurauksia?

Useita satoja laukauksia oli ammuttu ennen poliisin saapumista. Todistajien mukaan miehet ampuivat myös retkeilijöitä kohti. Paikalla on ollut noin kymmenen poliisiautoa, sekä FBI:n agentteja. Poliisin mukaan miesten taustat ja aseluvat tarkistettiin ja kaikki näytti olevan kunnossa joten poliisi joutui vapauttamaan heidät.

TerrorCellArrestedLA-4

Todistajien mukaan raskaasti aseistautuneet ampujat jakautuivat kahdeksi, noin 15 miehen ryhmäksi, joista toinen ryhmä siirtyi kukkuloille poliisin ja poliisihelikopterin tultua paikalle. Ampumista oli todistajien mukaan jatkunut noin kaksi tuntia ennen kuin poliisit saapuivat paikalle. Miehet näyttivät olevan Lähi-Idästä ja huusivat ¨Allahu akbar¨ ampumisen aikana.

TerrorCellArrestedLA-2

(source: superstation95)

Yksi ajatus artikkelista “Onko kyseessä terrorisolu? Ryhmä raskaasti aseistautuneita miehiä Kaliforniassa”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s