Jordanian kuningas: Turkki päästää terroristeja Eurooppaan tarkoituksella

¨Terroristien lähettäminen Eurooppaan on osa Turkin politiikkaa.¨

Jordanian kuningas Abdullah sanoo Turkin siirtävän ISIS-terroristeja Eurooppaan. Tapaamisessa Yhdysvaltain kongressin edustajien kanssa, kuningas sanoi, että ¨islamisti taistelijoita valmistetaan Turkissa ja heidät päästetään irti Eurooppaan.¨

Hän muistutti kongressin jäseniä myös Islamilaisen valtion ja Turkin öljykaupoista. Kuninkaan mukaan Turkin presidentti Erdogan haluaa vain uskonnollisen ratkaisun Syyrian ongelmiin.

¨Turkki pyrkii uskonnolliseen ratkaisuun, siinä missä Jordania toivoo maltillisia elementtejä ja kolmatta vaihtoehtoa, joka ei salli uskonnollista vaihtoehtoa.¨

Kuningas Abdullahin sanotaan olevan raivoissaan EU:n Turkille syytämästä rahasta ja muista myönnytyksistä.

Turkki saa EU:lta noin 250 miljoonaa euroa KUUKAUDESSA pakolaisvirran hillitsemiseksi kunnes Syyriaan saadaan rauha. Onko Turkilla intressejä edesauttaa rauhan syntymistä näin avokätisen käteisvirran jatkuessa hamaan tulevaisuuteen? Terrorismin aiheuttama sekasorto Euroopassa ajaa Erdoganin intressejä ja vahvistaa Turkin asemaa. Turkin lähitulevaisuuden viisumivapaus ja sitä seuraava EU-jäsenyys olisivat Euroopan itsemurha.

(lähde:independent, kuva: Chatham house)

 

8 vastausta artikkeliin “Jordanian kuningas: Turkki päästää terroristeja Eurooppaan tarkoituksella”

 1. Jordanian kuninkaan kertoma asia on ollut selviö alusta saakka, mutta on hyvä kuitenkin kun arvovaltainen henkilö sanoo asian suoraan. Kysymys kuuluukin, miksi Suomi on maksamassa Turkille rahaa ?? Suomen ei pidä maksaa yhtäänmitään, vaan lähettää matut takaisin (tai sitten Ruotsiin, sieltähän ne tulivatkin vastoin Eu-säännöksiä)

  Tykkää

 2. Ja täällä köyhiltä vedetään rahaa tuohon!!!
  Saatanan saatana..
  Vauvoilta vaareihin viedään rahat ja samaan aikaan myös isänmaa!
  Suomen hallitus myy kaiken.
  Mä ala enää mitää

  Tykkää

 3. Absoluuttinen pahuus – paavi, piispa ja poliitikot yhdessä ajavat -yhtä kansaa- yhtä kieltä, uutta Baabelin tornia kasaan. Alkuperäiskansoille ei jää kuin hyvässä tapauksessa reservaatti, kun viimeisetkin leipäpalat on viety meidän tulevien sukupolvien suusta Afrikan ja Idän tulokkaille.

  Tykkää

 4. Niin…ja Suomen hallitus nimenomaan halusi ottaa matut Ruotsista Suomeen (vastoin eu:n omia sopimuksia) ..kertoo paljon Suomen korruptiopoliitikoista.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s