Iranilaismieheltä kaivetaan silmät päästä taltalla

Sharian ihanuus.

Sharialain mukaisesti mies on tuomittu menettämään näkönsä, koska hän vahingossa aiheutti toisen miehen sokeutumisen tappelussa. Silmät kaivetaan päästä taltalla.

2B1FE45300000578-3186052-image-a-4_1438842026590

Silmän päästä kaivaminen taltan avulla on perinteinen rangaistus islamilaisessa kuttuurissa

Nykyisen maltillisen presidentin, Hassan Rouhanin aikana on teloitettu yli 1800 ihmistä. Julkiset hakkaamiset, ruoskimiset, amputaatiot ovat myös yleisiä ja suosittua kansanhuvia. Varkailta saatetaan myös amputoida armeliaasti vain sormet, ilman puudutusta kuitenkin. Kristityt saavat erikoisrangaistuksia, kuten mies jonka huulet poltettiin kokonaan pois savukkeita käyttämällä hänen syötyään päivänvalon aikaan muslimien Ramadanpaaston aikana.

iran-woman-protest

Uskonnollinen naispoliisi aloittamassa juuri hakkaamaan naista pampulla

Suomen virallinen linja näyttää olevan se, että Iranin ihmisoikeusasiat ovat kunnossa. Suomi on kampanjoinut kauppasopimuksien puolesta voimakkaasti ministeri Toivakan johdolla.

Lenita-Toivakka-680x360

Ministeri Toivakka, Iranin ystävä Suomessa. Riippumaton Media ei pystynyt toistaiseksi vahvistamaan onko Toivakka Iranin vierailuillaan osallistunut julkisiin hirttäjäisiin tai ruoskimisiin. Asu näyttäisi olevan kuitenkin sopiva. 

Viime vuonna Yhdysvaltojen johdolla Iranin kanssa tehtiin sopimus, joka VARMISTAA Iranin ydinaseet muutaman vuoden kuluttua. Tämän lisäksi Iran saa Länsimailta rahaa noin 150 miljardia. Iran onkin aloittanut välittömästi aktiivisen ballististen ohjusten testauksen, joilla voidaan ampua ydinkärkiä esimerkiksi Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

12617

Iran on myös näyttänyt erikoisosaamista joillakin osa-alueilla. Esimerkiksi lasten hirttäminen on Iranin spesialiteetti. Tässä kuvassa kuitenkin lapsi on hirttäjänä

Hirttämisiä on tapahtunut myös suomalaisnostureiden nokassa. Alakuvassa saksalainen nosturi.

Atlas-Iran-Execution

 

(lähde: independent)

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Iranilaismieheltä kaivetaan silmät päästä taltalla”

  1. Myös saudi-arabia on mallimaa ihmisoikeuksien suhteen, turkista puhumattakaan. Rahalla on ihmellinen vaikutus, kaikki näyttää niiiin puhtoiselta kun on rahatukku taskussa ja toinen kaverin taskussa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s