Ruotsi liekeissä: Maahanmuuttajat polttaneet autoja, kivittäneet poliisia

Myös teitä on tukittu palavilla renkailla.

Viime päivien tuhopoltoissa ja mellakoinnissa on tuhoutunut lukuisia autoja, poliiseja on kivitetty. Ketään ei tiettävästi ole pidätetty. Väkivalta, seksuaalirikokset ja tuhotyöt kantaväestöä kohtaan ovat riistäytyneet viranmomaisilta käsistä. Ruotsin poliisi sanookin menettäneensä otteensa maahanmuuttorikollisuuden suhteen. Tuoko Ruotsin katastrofaalinen maahanmuuttopolitiikka maahan sisällissodan?

Ruotsin poliisi näyttää alistuvan muslimilähiöistä kumpuavaan väkivaltaan. Poliisi ja muut viranomaiset joutuvat väkivallan uhreiksi jatkuvasti. Ruotsin Ambulanssiliitto on jo aiemmin vaatinut henkilökunnalle sotilasvarustusta. Tuhopoltot ovat maassa erittäin yleisiä ja lisääntyneet kasvavan maahanmuuton myötä islamilaisista maista.

(lähteet: LT, Friatider )

11 vastausta artikkeliin “Ruotsi liekeissä: Maahanmuuttajat polttaneet autoja, kivittäneet poliisia”

  1. Niin, sen jalkeen ei enaan ole Skandivaavisia kansoja jaljella… Historian kirjatkin on poltettu joten ei ole edes todisteita sellaisen olemassa olosta. Muutama vanha Irwinin kappale loytyy mustasta porssista ja niita kuuntelevat joutuvat syytteeseen maanpetoksesta.

   Tykkää

 1. Jännästi tässä ei mainita yhtäkään tapahtumapaikkaa, kaupunkia tai kaupunginosaa, eikä yhtäkään tarkkaa tapahtuma-aikaa tai edes päivämäärää. Myöskään mikään luotettava ruotsalaismedia ei raportoi tästä. Ruotsi nyt ei kuitenkaan ole mikään Pohjois-Korea ja kännykkäkameroita on kaikilla. Liekö tapahtunut ollenkaan?

  Tykkää

  1. Ruotsissa on tänäpäivänä 55 no go aluetta eli kaikkien isompien taajamoiden läheisyydestä löytyy asumalähiöitä joissa sama ongelma kertautuu.Ihmeellisintä on että Ruotsin ” puolueeton” medis SVT on lakannut uutisoimasta useimmat tapaukset! Viimeviikolla Malmössa ammuttiin keskellä päivää autosta toiseen vauhdissa ja joka päivä Tukholmassa Göteborgissa ammuttaan ihmisiä kadulle.Politiikot sanoo että Ruotsi ei ole ollut koskaan niin turvallinen kuin tänään…Bullshit!

   Tykkää

 2. Toivottavasti tuo ambulanssiliitto ottaa järjen käteen ja totetaa että yksikään ambulanssi ei enään aja noille alueille. Jos joku vuotaa kuiviin, antaa vuotaa.

  Toki siitä tulisi paskamyrsky mutta milläs korvaavat heidät? Ja mitä väliä? Mieluummin työtön syystä kuin auttaa noita paskakasoja.

  Tykkää

 3. Luuleeko Suomen päättäjät että meille tulee vain ”kilttejä” ”turvapaikan” hakijoita?????
  Vittu nyt ne rajat kiinni ja sössötys kieltoon. Suvakit voi mennä Ruotsiin hyysään noita rikollisia.
  Sananvapaus kunniaan. Mitä Euroopan päättäjät pelkää noissa sukurutsauksen tuloksissa????

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s