Terroristi oli poliisin mukaan ¨liian väsynyt ¨ kuulusteltavaksi!

Olisiko terrori-iskut voitu estää? Belgian poliisi pidätti Salah Abdeslamin neljä päivää ennen iskuja, mutta ei kuulustellut koko tänä aikana häntä kuin tunnin ajan, vedoten hänen väsymykseensä.

On mahdollista, että Abdeslamilta olisi saatu tietoja, joilla Brysselin lentokentän ja metron iskut olisi voitu estää. Kun on kyse ihmishengistä ja viranomaiset ovat enemmän huolissaan terroristin riittävästä unen määrästä, ollaan pahasti hakoteillä. Terroristit kulkevat vapaina Euroopan kaduilla ja eri maiden välillä. Tämä kaikki johtuu poliittisesta korrektiudesta joka on mädättänyt jopa poliisin toiminnan. Muslimirikollisia ei pidätetä, ettei muslimiyhteisön tunteita loukata. Muslimiyhteisön keskuudessa on täydellinen epäkunnioitus poliiseja kohtaan, se on nähty joka puolella Eurooppaa. Terroristit ja muut rikolliset elävät täysin vapaina muiden muslimien suojelemina islamisoituneissa lähiöissä, joissa poliisi ei uskalla liikkua. Näin on myös esimerkiksi Ruotsissa. Poliiseilla on vaikeuksia toimia näillä alueilla muslimien väkivaltaisuuden vuoksi.

Poliisi teki myös karkean virheen aloittamalla Abdeslamin kuulustelut kronologisesti ja kyselemällä Pariisin tapahtumista viime marraskuussa, vaikka löysivät pommin rakentamiseen tarvittavia materiaaleja ja valtavan määrän muita todisteita välittömästi tapahtuvasta pommihyökkäyksestä. On myös mahdollista, että Abdeslam itse oli Brysselin iskujen suunnittelija ja isku saatettiin loppuun, koska poliisi käsitteli häntä silkkihansikkain, huolehtien murhaajaterroristin riittävästä levosta.

 

4 vastausta artikkeliin “Terroristi oli poliisin mukaan ¨liian väsynyt ¨ kuulusteltavaksi!”

 1. Itse kun olen olen kristittyjen ja juutalaisten Jumalaan uskova, siis uskovainen ihminen, jolla on selvä käsitys ja omakohtainen kokemus siitä, minun Jumalani tahto on se että ihmiset eläisivät rauhassa ja sotimatta keskenään. Hän on antanut minulle myös sisäisen rauhan, ja poistanut mm. kuolemanpelon, jota aiemmin koin ajoittain.

  Mutta tässä maailmassa on vaikuttamassa toinenkin, joka on Jumalan vihollinen ja vastavoima, henkivalta, jonka agendasta Raamattu sanoo, että ”se on tullut vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan”. Sen, josta käytetään nimitystä paholainen, devil, tarkoitusperät ovat siis juuri päinvastaiseen, kuin Jumalan, Luojan, joka on tämän maa-planeetan kerran luonut hyväksi ihmisten olla ja elää…

  Mutta kuinkas siinä sitten kävikään… No, siinä kävi niin, kuten voimme heti Raamatun alusta lukea, että ihminen ns. kallisti korvansa paholaisen, tottelemattomuuteen ja pahuutensa houkutteleville jutuille, ja niin ollen lankesikin rikkomaan Jumalan hyvää tarkoittavaa tahtoa vastaan… Sen asian, synnin, ja sen seuraamusten, joista eräs pahin on juurikin pelko, jonka kanssa ihmiskunta on joutunut sen jälkeen elämään. Saatana, paholainen hallitsee ja ohjailee maailmaa juuri pelon avulla…

  Niin, ja juuri pelko on vaikuttamassa, esim. siinä ja silloin, JOS POMMEJA RAKENTAMASSA OLLUTTA TERRORISTIA EI MUKA VOIDA KUULUSTELLA, KUN HÄN ON MUKA ”LIIAN VÄSYNYT”…!!! Ja mistä syystä hän mahtoikaan olla väsynyt? Nnoh, tietenkin POMMIEN RAKENTAMISURAKOIMISENSA TAKIA…!!! Niin ja islamista kannattaa muistaa myös taquyhia; joka on ”vääräuskoisille” valehtelemisen hyväksymistä. Sekin on selkeästi paholaisen agendalla tunnusomaista… Mitä tästä on/olisi syytä päätellä/oppia…?

  Tykkää

  1. Reiska!eikös nää ”jumalat” voisi jo unohtaa,tällaisesta Taikauskosta kaikki paska sikiää.sä et oo yhtään parempi kuin islamin USKOISET kun julistat kristinuskon jumalan olevan oikea….eikös nämä kaksi uskontoa ole alunperin yksi ja sama uskonto:)?

   Tykkää

 2. Israel on kertonut että saatuaan tuon tyypin vangiksi olisivat pystyneet estämään sen mitä nyt tapahtui.
  Uskon tuon Breivik arvosti juutalaisia myös ja minusta aivan liikaakin. Armeijat eivät Euroopassa ole jatkuvassa sodassa olleet vuosikausia , mutta Israelissa ovat.
  Musut haistaa halvan kohteen eivät edes yritä Israeliin. Sopis hyvin minulle että tappaisivat toisensa, mutta juutalaiset maksavat heidän matkansa Eurooppaan, ei toki juuri muiden kuin asekuntoisten miesten matkat.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s